Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Її назву і власників чиновники Тернопілької міської ради не розголошують.

За нефіційною інформацією, до будівництва автомийки має стосунок колишній мер Тернополя Анатолій Кучеренко, який, як відомо, підтримав на минулорічних виборах Сергія Надала.

Просто у парку Національного відродження, зі сторони вул. 15 Квітня, будують автомийку. А під нею проходять труби водогону, обурюються читачі «20 хвилин». Через ту трубу, за їхніми словами, здійснюють водопостачання всього масиву "Східний".

Хтось думає про людей? Адже в разі аварії постраждають тисячі тернополян.

Претензії до роботи керівництва управління парків висловлюють й інші читачі газети. Тернополяни занепокоєні тим, що у парках зрізають дерева, забудовують відпочинкову зону комерційними об'єктами. Люди не вірять у законність цих дій.

- Хто таке дозволив? - обурюється інший читач сайту. – Під ту забудову зрізали півсотні дерев. Як можна знищувати паркову зону? Де логіка? Хто дав згоду?

Пояснив ситуацію керівник КП “Об'єднання парків культури і відпочинку” Ігор Липка. Він запевнив, що його підприємство до зрізування дерев і будівництва автомийки стосунку не має.

- Територія, де будують автомийку, нам не належить, - каже він. – Про те, хто і що там робить, я розповідати не можу. Господарює там підприємство, що обслуговує дорогу неподалік парку.

В управлінні житлово-комунального господарства й екології та у відділі технічного нагляду міськради відмовилися розставити всі крапки на "і". Погодилися дати роз'яснення лише в управлінні з питань містобудування та архітектури. Там наголосили, що вказана територія належить місту, тому нею розпоряджається міськрада.

- Автомийку будують без будь-яких порушень, - запевняє заступник начальника відділу Олег Фостяк. – На це є всі дозволи. До того ж, власники автомийки вже купили 60 саджанців, які висадять замість зрізаних дерев.

Не варто хвилюватися і про водопровідну трубу, наголошує пан Фостяк. Адже на ділянці для автомийки встановили новітню закриту систему очищення води.

- Вода постійно циркулюватиме у системі. Там же проходитиме очищення, після чого нею митимуть ще не одну автівку, - продовжує чиновник. – За годину там можуть обслуговувати 60 машин.

Така новітня автомийка - не перша у Тернополі. Їх є вже п'ять. Розповідаючи про різні деталі роботи такого підприємства, у міськраді однак відмовилися назвати його власника. Мовляв, така інформація є конфіденційною.

- Коли депутати міськради голосували за документ, назву компанії вони знали. Але її керівники згодом попросили не афішувати назву мережі, - зазначили в управлінні.

Коментарі  

 
+3 #15 кантор 03.08.2011 13:16
не бачу жодної проблеми. Нехай будує
Цитувати
 
 
+6 #14 ой 02.08.2011 23:22
Цитую Фірташ:
Спеціально я вирішив поцікавитись коли і ким була виділена земельна ділянка.
Так от друзі, ділянку виділила попередня міська рада на чолі з Заставним!
Якось негарно на чорне казати біле.

Доречі, навіть якщо і Заставним видана, то не бачу там якоїсь проблеми.
Хіба хтось чагарники між парком і обїздною дорогою вважають парком :)


не виділив, а продав на аукціоні. а Надал якраз і виділяє. але тільки своїм і попри бюджет
Цитувати
 
 
+3 #13 Фірташ 02.08.2011 22:20
Спеціально я вирішив поцікавитись коли і ким була виділена земельна ділянка.
Так от друзі, ділянку виділила попередня міська рада на чолі з Заставним!
Якось негарно на чорне казати біле.

Доречі, навіть якщо і Заставним видана, то не бачу там якоїсь проблеми.
Хіба хтось чагарники між парком і обїздною дорогою вважають парком :)
Цитувати
 
 
+10 #12 Северин 02.08.2011 19:36
[quote name="Ренця" і Антону.....друзяки з мене віскарь!))))))) ))))))))
Цитувати
 
 
+9 #11 Северин 02.08.2011 19:31
Вітаю друзів! (я трішки забігався в столиці)
Звертаюся до ТТ...Я Вашу данну публікацію перейменнував на зразок "Чи є межа зради моральних людських політичних принципів" я давно знайомий з екс мером але після цих виборів перестав я здороватись і подавати руку таким "відступникам" безумовно що своя кишеня ближче для Кучеренка-але щоб так вдарити "мордою" в болото-не сподівався......а нашому не всенародному обранному меру треба виконувати повишенні соц-зообовязання перед Тягнибоком а то вибори чергові на носі а з каси постійно витягає не рекламні ролики)))))))
Цитувати
 
 
+11 #10 альо 02.08.2011 13:58
Надал в долi. стопудово. вiн у всьому в долi. така доля податкiвця
Цитувати
 
 
+5 #9 Нічого собі 02.08.2011 09:16
Є набагато цікавіші теми для розслідувань - стихійна торгівля на Шептицького (невідомі структури що збирають кошти з торгівців), або ж виділення землі перед стадіоном..
Цитувати
 
 
+7 #8 Ігор Н. 02.08.2011 08:57
Я думав дійсно в парку будується.
Друзі, навіщо вводити громаду в оману? Мийка будується біля обїзної дороги. БІЛЯ САМОЇ ДОРОГИ! Чи може там хтось гуляв, вдихаючи вихлопи автомобілів і уявляв що він у парку??

Доречі, більше мийок - чистіші машини. Чистіші машини - менше пилюки в місті.
Так що з екологічної точки зору мийки - це добре :)
Цитувати
 
 
+9 #7 Вовка 02.08.2011 06:54
впевнений, що це штучна проблема, щоб на щось спровокувати, бо по боках дійсно є дві заправки, а про них всі мовчать: кому належать? і тоже коло парку
Цитувати
 
 
+13 #6 Антон 01.08.2011 23:17
Северин, ау, ти де??? без тебе скучно, точніше без твоїх коментарів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.