Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Безпечність власників автівок обертається тисячними збитками.

Транспортні засоби – чи не найбільш вразливе майно. Адже небезпека підстерігає звідусіль: якщо не саму автівку поцуплять, то викрадуть цінності з неї. Власники ж, відаючи про такі наслідки, чомусь не поспішають вживати заходів безпеки.

Переконання, що потерпіти від злодіїв може будь-хто, тільки не я, властиве багатьом. Дехто песимістично налаштований, що немає таких замків, які б не відімкнули злодії. Та є відсоток свідомих власників, котрі ладні витрачати кошти не лише на авто, а й солідно платити за його безпеку. Саме таких й оминають крадії.
Статистика свідчить – понад дев’яносто відсотків викрадених транспортних засобів і тих, що були обкрадені, – це машини, що паркувалися не на стоянках чи у гаражах, а у дворах будинків, чи просто серед вулиці. Без нагляду залишив свою «Шкоду» житель Почаєва. Приїхавши до Тернополя, чоловік на п'ятнадцять хвилин залишив автівку на вулиці. Коли повернувся, то не застав у салоні ні документів, ні грошей, ні мобільних телефонів. Невідомому зловмисникові знадобилося зовсім мало часу, аби підібрати ключ до замка дверцят автомобіля і безперешкодно заволодіти майном на суму понад п’ять тисяч гривень. Допомогла злодієві і відсутність сигналізації. Бо хтозна, чи відважився б лиходій серед білого дня лізти до чужого авто, якби переконався, що ввімкнеться «пищалка».

Лізуть липкорукі не тільки через двері, а й вікна витискають, якщо побачать в салоні цінну річ. Тому наступна порада міліціонерів – не залишайте в автівці ані дорогої техніки, ані грошей, ані нічого такого, що б могло привернути увагу. Власник «Мітсубісі» з Тернополя знехтував безпекою свого транспортного засобу, принаймні, двічі – коли залишив легківку в дворі будинку без нагляду, а в салоні на видному місці забув ноутбук. На ранок результат – витиснене вікно і зникла техніка вартістю п’ять тисяч гривень. Таке саме того дня застав ще один житель обласного центру. В його іномарці «Сіат» невідомий пошкодив вікно, лиш би заволодіти барсеткою. Здавалося б, автовласник поніс відносно невеликі втрати, адже в сумці були лише ключі. Щоправда, від квартири. Тож чи не доведеться, окрім пошкодженого автомобільного вікна, змінювати замки дверей?
Правоохоронці звертаються до усіх автомобілістів вжити бодай найнеобхідніші заходи безпеки свого сталевого товариша. Не залишайте його без нагляду, паркуйте тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах, оснащуйте надійними сигналізаційними системами, не залишайте в салонах цінних приманок для злодіїв, і навіть виходячи з салону на секунду-дві, не забувайте замикати усі замки.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.