Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Два тижні тому тернополяни принесли голові та депутатам Тернопільської міської зради зашморг, мило і побажання : прошу пана до гіляки. Саме так в 1942-1950их роках крайові підрозділи безпеки УПА карали всякого роду запроданців, крадіїв, нечесних на руку людей.

Причинами, що спонукало людей прийти, є катастрофічне за своїми масштабами розкрадання комунального майна та землі громади Тернополя. 4 пункти акту обвинувачення гласили : НІ забудові дитячого майданчика біля кафе «Женя -Женічка», НІ забудові історичної частини міста по вул.Острозького, НІ будівництву на спорт. майданчику біля озера приватного тенісного корту з готелем, рестораном, баром, НІ рейдерському захопленню землі гаражного кооперативу «Аляска-авто». Це лише невелика частина  того, що приймають та підписують яничари у вишиванках, які в 2010р. прийшли в міську раду, прикриваючись пам’яттю борців за волю України.

Вдумайтесь! На кожну сесію Тернопільської міської зради (щомісяця) виноситься по 130 – 150 земельних питань, без аукціону.

Чому так стається і чому яничарам у вишиванках все проходить безкарно? Теорія, яку ще в 2009р. озвучив всім відомий скандальний депутат - регіонал  Орест Муц є фантастичною, але має право на життя: http://www.youtube.com/watch?v=t9kD7yTJiA8.

 Якщо брати до уваги цю теорію і те, що ‘Орка’за такі серйозні звинувачення ніхто не подав до суду, доля правди в цьому може бути присутня. На підтвердження цього факту говорить і пасивність правоохоронних органів. 

Взагалі, наш міський голова попав в чудові інкубаційні умови для перетворення коштів громади в свої власні. Якщо міліція ловить на хабарі начальника управління парків (він же депутат Липка) - всі гуртом із прапорами ідемо пікетувати міліцію.

Тож і влада нічого не зробить, і опозиція промовчить.

До слова, треба визнати, що «Бен - надал» по своїй натурі чоловік зовсім не дурний. Усвідомлює, що в 2015 році мером стати буде проблематично, тай  і яничар у вишиванках тернополяни стільки вже не оберуть.

Цим і можна пояснити таку кількість земельних питань без аукціону, що ідуть на кожну сесію міської зради.

За два роки, що залишились, обласний центр перетворять  в селище міського типу. Гроші зароблені ‘’чесним’’ шляхом, складуть у валізу і вивезуть у теплі краї…

Чи в когось є з цього приводу сумніви?

 Або, можливо,  хтось обмотивує доцільність знесення дитячого майданчика, чи забудови набережної Тернопільського озера під приватний тенісний корт з рестораном, готелем та баром?

Голова Тернопільської обласної громадської організації «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

P.S. Висловлюю авторам висловів:  «Тернопільська міська зрада», «Бен- надал», «яничари у вишиванках» подяку за оригінальність, та пану Оресту Муцу за коментар. Без Ваших висловів факти виглядали б скупо, та нецікаво.

Коментарі  

 
+1 #4 тарас білан 30.10.2013 20:37
Володю! ти напиши, а я відповім. 1. твоє прізвище. 2. при мені зас..анці Бен Надала парки не вирізали... тому іди із тягнибаксом на,,,- три коми)))
Цитувати
 
 
-3 #3 Володимир. 30.10.2013 09:28
Тарасику, згадай, як ти при владі був)))) нічого не хочеш про це написати))))
Цитувати
 
 
+5 #2 Halyna 28.10.2013 14:29
Пан Тарас написав правду, Від цієї правди комусь кольки у спині, вухах і очах
Цитувати
 
 
-7 #1 Марян 28.10.2013 13:45
Тарас Білан пішов в найм до Януковича?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.