Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ТТ повідомив читач, сьогодні близько десятої ранку при вїзді в село Підгороднє зі сторони Тернополя, якраз навпроти кладовища, сталося ДТП. Як стверджує очевидець, зіткнулися темно-синє «Деу» та невеликий трактор. Від удару автівку викинуло на узбіччя, а трактор перевернувся на трасі. На місці аварії працють даішники. Медиків не було. Про жертви чи травмованих наразі нічого не відомо...

 підгороднє, тернопіль, дтп, трактор, фото, тернопільський тиждень

Нагадаємо, вчора два людських життя забрала дорожньо-транспортна пригода, що сталася у селі Мишковичі Тернопільського району.

Попередньовідомо, що близько сьомої години вечора 28 жовтня 23-річний житель села Миролюбівка, керуючи мотоциклом, на смузі зустрічного руху зіткнувся з вантажівкою.

Від сильного удару водія двоколісника та його пасажира відштовхнуло від фури,а від їх транспортного засобу практично нічого не залишилося. Травми, які отримали 24-річний кермувальник мотоцикла та його 30-річний знайомий, виявилися несумісними з життям.

Усідеталі аварії наразі з’ясовують слідчі, в тому числі чи дотримався правил дорожнього руху водій вантажної машини.

Розпочатокримінальне провадження, яке кваліфікується частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України. Взято забір крові в учасників дорожнього руху. Працівники міліції опитують свідків жахливої дорожньої аварії.

ПрацівникиДАІ застерігають усіх учасників руху дотримуватись правил, бути особливо обережними у вечірній та нічний час, дотримувати швидкісного режиму, повідомляє Сектор зв’язків з громадськістюУМВС в Тернопільській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.