Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тернопільський тиждень» ще від початку «приходу» в наше місто Владислава Стемковського, нині першого заступника міського голови Сергія Надала, попереджав про цього «цікавого» чоловіка. І писали ми про нього десятки разів,  про що можна пригадати ТУТ, де зібрані далеко не всі матеріали, згадки і коментарі про цього "діяча" з нашого сайту...

І от Тернопільське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України визнало, що ТОВ «Тернопіль Комунал Сервіс» та Комунальне підприємство «Тернопільська міська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» розіграли між собою тендер на 20 млн грн. Про це свідчить рішення Господарського суду Тернопільської області від 11 жовтня.

Засновником ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» є Ірина Швець з Луцька – ця фірма має сильне лоббі в Тернопільській міській раді у вигляді «луцького» заступника Надала – Владислава Стемковського, який і завів її у Тернопіль. КП «МШЕД» підпорядковується Тернопільській міській раді.

У січні цього року Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради провело відкриті торги на санітарне утримання доріг та об’єктів благоустрою міста. На цей конкурс подалися лише вказані підприємства.

За результатами торгів, ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» отримало підряд на санітарне утримання вулично-дорожньої мережі міста вартістю 15,99 млн грн. А комунпідприємство «Тернопільська МШЕД» – санітарне утримання міських територій та інших об’єктів благоустрою на 1,92 млн грн.

Після звернення обласної прокуратури та СБУ Антимонопольний комітет почав перевірку, у ході якої АМКУ дійшов висновку, що підприємства узгодили між собою умови участі у цих торгах. На ТОВ «Тернопіль Комунал Сервіс» накладено штраф у розмірі 50 тис грн.

Як встановив АМКУ, фірми подали свої пропозиції майже одночасно – з різницею в 10 хвилин. При цьому окремі документи «мають нехарактерні для таких випадків однакові особливості в оформленні».

Зокрема, довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які могли бути складені у довільній формі, є ідентичними за заголовками, назвами та розміщенням слів в стовпцях таблиць. Самі таблиці, форма яких міськрадою не надавалась, у фірм однакові: складаються з чотирьох стовпчиків, розміри яких однакові; слова у таблиці виділено розділовими знаками, але відсутні пробіли.

Як виявилося, довідки обох підприємств про наявність працівників відповідної кваліфікації складала одна особа, яка працює у ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» та КП «МШЕД» на посаді інженера з питань підготовки кадрів та ведення кадрової роботи.

«Однакові особливості в оформленні зазначених довідок Учасників свідчать про обмін інформацією між ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» та КП «МШЕД» під час їх підготовки до участі у процедурі закупівлі», – підсумував АМКУ.

ТОВ «Тернопіль комунал сервіс» оскаржив це рішення АМКУ в суді, однак безуспішно, – пишуть “Наші Гроші“.

 

Коментарі  

 
+1 #2 Костя 03.11.2013 14:16
така як в нас зараз міліція, за яку журналісти набагато більше знають, то тут вірити і сумнівів немає....висновок один - "Свобода" розкрадає місто. щей таким відкритим чином, а потім поприкриваються фонтанами і фігурками в парку!
Цитувати
 
 
-2 #1 Material 01.11.2013 11:13
я не вірю в статті журналістів, поки не буде реакції правоохоронців. є закон. і чи порушив його чиновник встановлюють зовсім не журналісти
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.