Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже писали, головою Тернопільської облради обрали Василя Хомінця. Він - свободівець. Принаймні, зараз. А раніше був і в інших партіях.

Василь Хомінець народився 13 жовтня 1973 р. в с.Виноград Коломийського району Івано-Франківської області (до речі, раніше губернатором Тернопільщини вже був кілька разів інший уродженець цієї області, Михайло Цимбалюк. Він з Надвірнянського району, що по сусідству - прим.ТТ)

 У 1989 р. Хомінець вступив до Хмельницького педучилища, а через три роки на історичний факультет Тернопільського педінституту. Був одним із ініціаторів створення СНУМ і “Тризуб”. Під час навчання у м.Тернополі був лідером студентського самоврядування, участником акції “Україна без Кучми”. Був членом Конгресу українських націоналістів, очолював Лановецький Народний рух України.

Після Помаранчевої революції 5 років очолював Лановецьку райдержадміністрацію.  Він перший серед голів райдержадміністрацій виступив проти новообраного президента Віктора Януковича.

Начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міської ради та заступник міського голови.

Одружений.

Звісно, новообраний голова облради виступив з палкою промовою і обіцянками.

Але ми не будемо ці "словесні потоки" навіть поширювати.

Набридло.

Вже Кайда багато чого обіцяв мешканцям Тернопільщини, коли в якості "зайди" почав керувати облрадою.

А тепер і свободівець Хомінець обіцяє. За якого, до слова, голосували як регіонали, так і представники інших партій в облраді.

Адже він отримав 87 голосів "за"...

Коментарі  

 
+1 #1 Костя 03.11.2013 14:13
А ви не задумались чого голосували ВСІ? Та тому що всім від того буде добре, всім дозволить ділитись і провадити свавілля в раді! Нічого попередники толкового не зробили , нічого і СВОБОДА толкового не зробить!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.