Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Надал звітував, нервував та червонів...

У неділю, 3 листопада о 12:00 в Українському домі, більш відомому як кінотеатр «Перемога», міський голова Тернополя Сергій Надал намагався прозвітувати перед громадою про значущі здобутки своєї діяльності у 2013 році.

Але, насправді, громади як такої не було. На зустріч прийшли працівники міської ради, депутати різних рівнів, просто «пересічні» «свободівці», і десяток тернополян, яких, як нам повідомили достовірні джерела, самі ж партійці і привели.

А воно і не дивно. Адже про те, що Надал збирається звітувати, дізнатись було не так вже і просто.

По-перше, оголошення було опубліковано лише в газеті «Тернопіль Вечірній».Натомість сайт міської ради цю подію замовчував. ЗМІ також не отримали жодного анонсу на електронні скриньки,..

Слід відзначити роботу радників міського голови - "шифруватись" вони навчились від громади вдало. Продумали усе на перед, аби не повторити історії, що мала місце в 2011 році, коли Надал з тріском «завалив» свій звіт.

Але повернемося до поточного звіту. Хоч захід і було продумано ретельно, міський голова всеодно помітно нервував та червонів. Хвилювався, щоб "неугодні" журналісти не задали незручних питань. Ми ж з вами знаємо – погрішностей в роботі мера немало. Але і тут все було продумано: запитання можна було поставити не особисто очільнику міста, а написавши на папері та передати через «соті» руки.

Деякі запитання навіть не доходили до Надала.

ТТ має відео, де працівник міськради просто тихцем ховає питання в кишеню.

То ось так «свободівці» хочуть почути кожного? Замість того, щоб провести живий дискус «питання - відповідь», глядачам в «Перемозі» показали відеоролик про те, яке у нас завдяки Надалу дійсно європейське місто. Хоча було б набагато цікавіше пробігтись по передвиборчих обіцянках Сергія Віталійовича і відзначити – що дійсно виконано, а що ні...

Як замітила одна жіночка похилого віку наприкінці зустрічі: "І нащо мене внук привів на це посміховисько..."

Тетяна Колеснік

Коментарі  

 
-2 #6 Микола. 07.11.2013 08:30
Надал робив все так, як йому дозволяють умови. І немв чого нарікати. В Тернополі є вода, тепло, сміття вивозять, транспорт їздить, люди працюють. Що ще треба?
Цитувати
 
 
+5 #5 Тарасик 05.11.2013 10:46
Треба за інших голосувати. Немає віри сучасним націоналістам. КУН був, Наша Україна була, свободівці були. Треба хоча б спробувати за Партію Ренесансу України віддати голос. Може, вона щось змінить.
Цитувати
 
 
-6 #4 Місько 04.11.2013 22:40
звіт, як звіт. говорив про те, що зроблено і так всі тернополяни бачать. а те, що не зроблено, то і так не завжди від мера залежить. місто розвивається і на тому дякувати)))))
Цитувати
 
 
-5 #3 справедливо 04.11.2013 21:45
Надал все робить грамотно. чи хтось інший на його місці робив би інакше? коли Азаров не звертає уваги на Тернопіль, то як самому все робити, а в Донецьк ідуть мільйони
Цитувати
 
 
-5 #2 Марян 04.11.2013 21:15
"Тернопільський тиждень" так забрехався, що вже скоро сам почне вірити у свої фантазії та брехню. Хлопці, ви би трохи встидались!
Цитувати
 
 
+6 #1 обєктивно 04.11.2013 21:09
клоун, злодій і паяц, бл... :oops:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.