Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останніми днями біля багатьох будинків в різних мікрорайонах Тернополя знову можна спостерігати, здавалося б, забуті ”картини” – сміттєві контейнери і ніші в підїздах, призначені для них, переповнені побутовими відходами.

І хоча працівники ЖЕКів намагаються регулярно прибирати вулиці та прилеглі прибудинкові території від сміття, яке розносять бродячі тварини та птахи, купи відходів все ж накопичуються. Чому їх не вивозять, незрозуміло.

Адже нібито міська рада й має домовленясть з Малашівською громадою і ще певний час може вивозити на полігон відходи з Тернополя.

alt

Хоча що буде далі – незрозуміло. Зате зрозуміло, що за деякий час, місяць-другий,  Малашівське смітєзвалище закриється. Нова влада Тернополя щось не видно, щоб продовжувала напрацювання своїх попередників в цьому плані. А про полігон в Миролюбівці Сергій Надал з однодумцями взагалі мовчить. Більше того – мер намагається обходити цю тему стороною навіть в спілкуванні з журналістами. Його зрозуміти можна, адже саме свободівці, за деякими даними, свого часу протестували проти будівництва полігону поблизу цього села.  Хоча на виготовлення документації і підготовчі роботи у Миролюбівці витрачені чималі кошти з міської казни.

Схоже, що поки морози ”маскують” сморід від сміття, а сніг приховує його кількість – владі до проблеми вивезення побутових відходів з Тернополя, діла немає. Поки що. Та чиновники забули, що вже незабаром потеплішає, договір з Малашівською сільрадою закінчиться, про сміттєсортувальні лінії, які начебто закуплені, в тому числі і обласною радою, і під них виділені ділянки, щось нічого не чути. І у Тернополі знову засмердиться. Про полігон в Миролюбівці слід забути. І не тільки через причини, про які ми згадували. Як відомо ”Тернопільському тижню” з неофіційних джерел, при облаштуванні полігону в Миролюбівці монтажники стикнулися з неабиякою проблемою – на ділянці постійно витікають підземні води, кількість яких не зменшується. Тут, звісно, одразу ж виникає питання – куди ж дивилися ті служби та організації, які проводили обстеження ділянки під полігон у Миролюбівці. І за що, в такому разі, були заплачені сотні тисяч гривень бюджетних коштів (на виготовлення проектно-кошторисної документації тощо) і мільйони гривень на перший етап підготовчих робіт на полігоні, якого, швидше за все, не буде поблизу Миролюбівки…

Як  ви думаєте, коли тернополянам чекати новий виток ”сміттєвої кризи”? Візьміть участь у нашому опитуванні і висловіть свою думку з цього приводу.

Коментарі  

 
+5 #2 Петро 22.02.2011 13:47
Проблему зі сміттям в Тернополі знов виникне після того як зійде сніг. Милашивці почнуть смердіти, а свободівська влада в Тернополі наступить на ті ж граблі, які розставляла попередній владі. Так що закупіть наперед багато сміттєвих пакетів.
Цитувати
 
 
+4 #1 Тризуб 22.02.2011 12:13
Дивного немає, голосували за покидька Тягнидупу, от і будете мати лайно в місті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.