Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

26 листопада  відбудеться 46 сесія Тернопільської обласної ради. Таке рішення було прийнято членами президії облради. Розпочавши засідання, голова облради Василь Хомінець подякував колегам-депутатам за злагоджену, продуктивну роботу й висловив впевненість, що обласна рада так само успішно працюватиме і в подальшому.

Члени президії обговорили проект порядку денного наступної сесії. На 46 сесію пропонується понад двадцять питань, у тому числі – «Про внесення змін до обласного бюджету», «Про перелік об’єктів будівництва, реконструкцію вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, та обсяги видатків на утримання вулиць і доріг» тощо.

До речі, якраз останнє питання хвилює не так депутатів, як міського голову Тернополя Сергій Надала,  який має надію "відхопити" пару мільйонів на ремонт доріг в місті. Ще на минулому засіданні облради Сергій Віталійович якраз перед розглядом питання по об’єктах  будівництва встиг «перетерти» усе з новоспеченим головою облради Хомінцем, потім про щось «шептався» з позафракційним Барною. Опісля навіть, в коридорі, біля входу у сесійну залу згуртував навколо себе бюджетну комісію. От тільки «Надалівське питання»  таки не пройшло.

Як відомо ТТ, Надал просто не встиг домовитись з Кайдою, скільки той отримає за те, що лобіюватиме інтереси міського голови руками свого «чада» Хомінця в облраді.  Але можна спрогнозувати, що до вівторка свободівців таки зможуть домовитись і Тернопіль отримає фінансування.

Проте, в чию кишеню піде частина цих коштів – припустити не важко…

Тетяна Колеснік

"Тернопільський тиждень"

 Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень 

Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень

Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-2 #4 Влад. 21.11.2013 06:10
Надал заставить їх дати гроші на дороги Тернополя. Якщо треба - сам Тягнибок подзвонить до якогось там Хомінця
Цитувати
 
 
+2 #3 НЕдурак 20.11.2013 17:45
надалу зараз хижо, Кайда "свого" голову облради поставив, та й тому тепер просити треба, а не просто накази віддавати. :lol:
Цитувати
 
 
+3 #2 знаючий 20.11.2013 17:38
гроші на ремонтах розкрадають не тернополяни, а конкретно надал, стемковский, камінский і далі по списку
Цитувати
 
 
-2 #1 Павло 20.11.2013 17:28
дивно чути що ремонт доріг в Тернополі якесь там надалівське питання. адже це стосується всіх тернополян, а не ьтільки мера
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.