Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час робочої поїздки до Заліщицького району голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян ознайомився з інфраструктурою районного центру.

Керівник області оглянув 24-квартирний будинок у центрі Заліщик, який збудувала для своїх працівників компанія Дмитра Фірташа. Голова ОДА заявив, що такі приклади будівництва житла, коли об`єднується влада і бізнес, уже є у Шумську, Бережанах та Козові. У Заліщиках же районна влада виділила територію і продала стару будівлю універмагу. Представники бізнесу, у свою чергу, облаштували місце, реконструювали будинок.

Подібна співпраця влади і бізнесу щодо будівництва житла зараз розпочинається у Сенькові Заліщицького району та Васильківцях Гусятинського району. За словами голови ОДА, такі ініціативи мають реалізовуватися у кожному районі області.

Як заявив міський голова Заліщик Володимир Бенев`ят, крім здачі 24-квартирного будинку у місті цього року на виконання соціальних ініціатив Президента України, встановлені у різних мікрорайонах міста 5 дитячих майданчиків, зараз проводиться капітальний ремонт у 2 дитячих садках. Крім цього, влада району та міста облаштовує зони відпочинку, ремонтує дороги і тротуари. Нещодавно у Заліщиках відкрили сквер Соломії Крушельницької.

Коментарі  

 
0 #1 обєктивно 22.11.2013 11:56
турський - молодець, от би він був мером :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.