Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора офіційно розпочала свою роботу Тернопільська молодіжна облдержадміністрація. Представники новоствореної ОДА зустрілися з керівником області Валентином Хоптяном та очільниками управлінь і департаментів.

Нагадаємо, створення молодіжної адміністрації відбулося відповідно до Указу Президента України «Про стратегію розвитку державної молодіжної політики на період до 2020 року». Його мета – залучення молоді до соціально-економічних, політичних, духовних та інших суспільних процесів.

На зустрічі голова області розповів молодим представникам адміністрації про життєдіяльність краю, про зроблене та плани на майбутнє. «Ми сьогодні робимо ставку на молодь, - сказав Валентин Хоптян, - ви рішучі, креативні і сприймаєте усе по-новому. У ВУЗах ви засвоюєте теорію, а тепер маєте нагоду всі задуми втілювати у життя, працюючи в молодіжній адміністрації. Віктор Янукович – це перший Президент, який взявся реалізовувати одразу 21 напрямок реформ по всіх галузях і ми їх поступово також втілюємо у життя. 11 ініціатив Президента стосуються молоді. Я також поставив собі за ціль омолодити адміністрацію, зокрема, в кожному районі повинен бути заступник голови райдержадміністрації віком до 30 років».

Валентин Хоптян запевнив новостворену молодіжну ОДА, що відтепер нові проекти шкіл 1-3 ступеня, де навчатимуться  більше 300 дітей, будуватимуться одразу з басейнами. У планах голови впродовж двох років на базі бібліотеки-довгобуду створити молодіжний сучасний центр.

Під час зустрічі молодіжний голова ОДА Рустам Ергешов представив свою команду, а також перші проекти. Це: «Я - волонтер», «Дністровський каньйон – туристичне диво України» та «Школа громадської активності». Четвертим проектом з ініціативи Валентина Хоптяна буде будівництво сучасного молодіжного центру.

Валентин Хоптян запросив голову молодіжної облдержадміністрації 27 листопада на зустріч Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа з власниками і керівниками тернопільських підприємств і там представити їхні проекти та розповісти про плани роботи молодіжної ОД

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.