Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Координаційна рада столичного Євромайдану ухвалила рішення залишитися на Майдані Незалежності в Києві до 29 листопада включно.

Про це члени координаційної ради, до якої входять лідери опозиції та активісти євро майдану, повідомили "Українській правді".

"Євромайдан дякує та вітає всіх небайдужих українців, які 24 листопада чітко дали зрозуміти українській владі, який стратегічний курс підтримує суспільство", - йдеться у заяві.

"Євромайдан оголошує про продовження акції і вимагає від Віктора Януковича виконати умови Європейського Союзу та підписати Угоду про Асоціацію", - сказано в рішенні Координаційної ради.

"Євромайдан залишається відкритим майданчиком для висловлення позицій, акцій, дискусій для політичних та неполітичних об’єднань", - йдеться в документі.

"Євромайдан вітає ініціативу об’єднаної опозиції щодо розгортання широкого всеукраїнського руху на підтримку європейської інтеграції та підтримує зусилля партій щодо підписання угоди з ЄС", - сказано в рішенні.

"Євромайдан проголошує про право кожного учасника індивідуально визначатися щодо тих чи інших політичних вимог", - йдеться в заяві.

"Євромайдан включно до 29 числа залишається на Майдані Незалежності в Києві та кличе людей в усіх містах України виходити на свої майдани, зокрема на акцію останнього попередження 28 листопада. Майданчик працює цілодобово. Основний збір щоденно в 18.00", - підкреслюється в заяві.

Як відомо, за різними підрахунками на мітинг в підтримку євроінтеграції України, організований опозицією, в неділю в Києві вийшло від 100 до 150 тисяч людей.

У міліції кажуть, що загальна кількість людей на масових акціях в столиці, враховуючи мітинги і опозиції, і влади, нараховувала близько 50 тисяч учасників.

Українська правда

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.