Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще один приклад того, як влада у Тернополі дурить свій електорат. Читайте уважно!!!

Вже неодноразово в ЗМІ звучала інформація про підвищення в Тернополі тарифів на послуги ЖЕКів. Ця стаття витрат маленьких українців була єдиною, яка ще не зросла, відколи містом керують представники ВО «Свобода». Опалення, гаряча та холодна вода, газ, світло, транспорт, паркування, послуги зв’язку – все це подорожчало буквально за лічені місяці керування послідовників Тягнибока.

Але судячи з того, як влада себе веде по відношенню до громадян, найближчим часом за прибирання сходових кліток та вивезення сміття ми таки платитимемо більше.

На громадських слуханнях, які проводили, як правило, самі ЖЕКівці, люди висловлювались категорично проти підняття тарифу. Тоді влада пішла на хитрість. Замість зібрань, де безпосередньо були присутні небайдужі тернополяни, вони запровадили анкетування. Питання складені так, що незалежно від відповідей мешканців, підняття тарифу таки буде затверджене владою. Крім того, ці анкети заповнюють далеко не звичайні мешканці, а ті, кому новий тариф, можливо, принесе підвищення зарплати.

Нагадаємо, що минулого року тодішній мер Роман Заставний обіцяв впровадження побудинкового тарифу до 1 січня 2011 року. Не склалося. Тепер цю ініціативу підхопив Сергій Надал, однак Заставний, якщо нам не зраджує память, не говорив про підвищення вартості послуг. І от Сергій Віталійович, як істинний мужчина, мер і податківець, теж лишнього не говорить. Він просто мовчки робить…

"ТТ"

Коментарі  

 
-3 #11 Михайло Олександрови 13.08.2011 19:42
Шановні адміністратори сайту, ви ще за подорожчання трусів на базарі звинуватьте Надала!
Якщо ціни на пальне, газ, електрику, податки позростали, то як можуть тарифи на ЖКГ стояти на місці?
Якщо такі вумні, то ходіть мій будинок утримувати за нижчими цінами!
Цитувати
 
 
+3 #10 олекса 13.08.2011 19:36
Цитую Нічого собі:
Насправді, тема дуже цікава - можна ж описати як проводяться громадські слухання. Взяти інформацію в міськраді де вже ці збори пройшли, якісь поточні результати.. Розписати що це за анкетування. І вийде хороший репортаж - а не якась маячня.

У мене на Збаразькій збори були. Довго ми говорили з жеком, але спільно дійшли точки зору, що без адекватної ціни не зможемо вимагати якусь якість від жеку.
Цитувати
 
 
+1 #9 Петрович 13.08.2011 19:32
Свободівці приємно здивували. Я передбачав, що вони будуть популістами як перед тим були бютівці.
Люди ніколи не будуть в захопленні від підняття тарифів, але хтось це мусить робити. Інакше місто чекає крах.
Цитувати
 
 
+3 #8 РАПАНА 13.08.2011 19:30
Якщо бути чесними перед собою, то коню понятно, що треба піднімати тарифи.
Якщо би теперішні ціни були обгрунтовані, то думаю у всіх будинках вже би були ОСББ.
А так виходить, що і платити тіпа "нема за що" і нафіг ніхто не хоче сам тим займатись.
Цитувати
 
 
+12 #7 Оля 08.08.2011 10:17
поперше тарифи визначають ЖЕКи (приватні структури), з якими кожен тернополянин підписував угоду, по розрахунках які надає КабМін, то до чого тут Надал? Чи він вже премєрміністром став?
Цитувати
 
 
-7 #6 журналіст 06.08.2011 17:55
та якого милого до міськради звертатися - будьякому ЗМІ треба оперативність, а там як почнуть маружити, то всяка актуальність пропадає. до того ж правду й так не скажуть, так що не потрібно радити такі речі
Цитувати
 
 
+13 #5 Нічого собі 06.08.2011 10:45
Насправді, тема дуже цікава - можна ж описати як проводяться громадські слухання. Взяти інформацію в міськраді де вже ці збори пройшли, якісь поточні результати.. Розписати що це за анкетування. І вийде хороший репортаж - а не якась маячня.
Цитувати
 
 
+12 #4 Нічого собі 06.08.2011 10:41
Цитую Умка:
а що тут неправда - варто квитанції на оплату за квартиру порівняти з минулорічними, проїзд також зріс - і транспорт і таксі, паркування піднімуть буквально за місяць часу...

І у всьому цьому винуватий Тягнибок і ко?
Ви ж вчитайтесь у формулювання Цитата:
"все це подорожчало буквально за лічені місяці керування послідовників Тягнибока."
Таке відчуття, що автор свято вірив у те що Свобода зупинить зростання ціни нафти на світових біржах, а відповідно і на газ.
Аналогічно і на електрику. Та дурню зрозуміло: зростають у ціні енергоносії - зростають тарифи.
Просто ця інформація і розрахована на людей, які не зовсім розуміють проблематику. І побачивши трохи правди - сприймають весь матеріал за чисту монету.. Це звичайна маніпуляція!
Цитувати
 
 
-1 #3 Северин 06.08.2011 10:16
а я вже преживаю-а що буде зимою коли ненароком з неба випаде сніг)))))во...Своюода на чолі з невсенародним мером боюсь що заявить що це "манка" з небес впала і потрібно терміново вести оплату за прохід містом))))))))) )
Цитувати
 
 
-1 #2 Умка 06.08.2011 09:27
а що тут неправда - варто квитанції на оплату за квартиру порівняти з минулорічними, проїзд також зріс - і транспорт і таксі, паркування піднімуть буквально за місяць часу...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.