Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» звертається до жителів Тернопільської області, до кожного свідомого українця!

Сьогодні антиукраїнський, антинародний режим Януковича поставив крапку у терпінні України.

Силовий розгін Майдану остаточно підтвердив панічний страх влади, а звіряча розправа над нашими співгромадянами засвідчила їх ненависть до власного народу. Вони пролили кров жінок та дітей, кров вільних, мирних українців, які просто хотіли кращого майбутнього для своєї Батьківщини.

Ми звертаємося до кожного жителя Тернопільської області, взиваємо до політично свідомих українців, до патріотів своєї землі!

Ми закликаємо Вас до єднання!

Ми просимо Вас відкинути страх та байдужість і долучитися до боротьби проти свавілля правлячого режиму Януковича, за європейське майбутнє України, на підтримку тих, хто став жертвами антиукраїнської влади.

Ми готові очолити, стати у перші ряди перед вбивцями-беркутівцями, адже їхні методи розправи бездіяльні проти сотень тисяч, мільйонів українців.

Просимо Вас, хто як може діставатися до Києва, щоб 1 грудня об 11 годині зустрітися біля пам’ятнику Т.Г. Шевченка разом з усіма опозиційними політичними силами, а звідти пішою ходою пройти до Майдану незалежності та взяти участь у Всеукраїнському мітингу, який анонсований на 12 годину.

Хто не зможе приїхати до Києва, приходьте на Європейський майдан у Тернополі (театральна площа), де масовий мітинг громадян заплановано партіями "Батьківщина", "Свобода" та УДАР на 12 годину.

Лише в єдності ми можемо себе захистити, захистити наше майбутнє, майбутнє наших дітей та онуків!

Голова ТОО ВО «Батьківщина», Народний депутат України Василь Деревляний

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...