Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дорогі тернополяни, українці, друзі!
Сьогодні багато наших земляків у Києві. У Києві сьогодні – марш мільйонів. До Києва прикута увага всієї України. І не тільки України. Яким буде світ завтра залежить від того, що відбувається на київських вулицях і майданах сьогодні.
Події останніх тижнів глибоко зворушили наших людей. Я впевнений – ніхто в Україні не залишився осторонь.
Хіба можна було спокійно дивитись, як студенти, молоді хлопці і дівчата, яких завжди вважали аполітичними і байдужими, вийшли на майдани? І не просто вийшли, а дали приклад громадянської мужності своїм батькам, своїм викладачам. Вийшли на майдани без агресії, з почуттям гідності. Вийшли і впевнено задекларували своє право на майбутнє. Вони почали ввечері 21 листопада без надії на те, що їх протест хтось почує і підтримає. Спочатку це було одне відчайдушне повідомлення в соціальній мережі facebook в інтернеті. Підхопили сотні. Поширили тисячі. А потім вийшли мільйони. Молодь почала революцію, яка зараз охопила все суспільство.
Хіба можна було спокійно реагувати на звірячу криваву розправу над мирними і беззахисними студентами на світанку 30 листопада? Розгін Євромайдану повністю змінив зміст акцій протесту. Тепер українцям замало того, щоб довести до кінця справу євроінтеграції. Сьогодні суспільство вимагає глибоких докорінних змін влади. Правоохоронна система повинна захищати а не провокувати чи катувати мирних громадян. Влада повинна відповідально і чесно поводитись з народом. Зміни повинні торкнутись усіх сфер нашого життя.
На пам'яті нашого покоління Євромайдан – це вже третя революція. Першою була Революція на граніті – Студентське голодування 1990 року. Другою, дев'ять років тому, була Помаранчева революція.
Тільки від нас залежить – чи революція Євромайдану буде останньою, яка покладе край жалюгідному виживанню бідних людей на багатій землі. Чи Україна стане державою вільних, заможних, гордих господарів власного життя і власної долі.
Я вірю, що ми зможемо. За останні тижні суспільство прокинулось і встало з колін. Дай нам, Боже, сили і твердості духу завершити почату справу.
Слава Україні!

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.