Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Соціальні мережі сьогодні – це вже повноцінні інформаційні ресурси з тією лише різницею, що все розміщується хаотично і не за темами. Але з іншого боку, кожен сам собі може обрати, чиї висловлювання заслуговують на увагу, а кого варто заблокувати.

Ми не робили глибокого аналізу того, що постять у мережі «Фейсбук» тернопільські політики, але окремі вислови конкретного депутата Тернопільської міської ради заслуговують на увагу.

Тим паче, якщо цей депутат працював над обранням  міських голів Тернополя - Заставного і Надала. Та і сьогодні до його порад і підказок прислухається діючий мер.
Відомий нашим читачам свободівець Михайло Окаринський, про діяльність якого
ТТ писав неодноразово, а найповніше в статті Михайло Окаринський – свободівець, який працює і на Заставного, і на Надала (хто є хто в команді мера Тернополя),  є активним дописувачем у «Фейсбуці».

Але його висловлювання дуже часто є такими, які не личать представнику правої партії.
В той час, коли мирний Євромайдан набирав обертів і вимагав від Президента Януковича підписати резолюцію щодо євроінтеграції, майдан, який піднявся після рішення Уряду про відмову від європейського курсу, свободівець на своїй сторінці у «Фейсбуці» називає цю мирну демонстрацію «істерією, соплями, воплями і скреготом зубів». Тоді ж Окаринський переконував в тому, що Янукович (як добрий цар) таки підпише документ.
В своєму черговому пості, депутат-свободівець продовжує вірити Януковичу, який «зробить все з Парламентом і Урядом що треба і підпише угоду».

Дуже дивно виглядає така позиція щодо парламенту, де його побратими-свободівці мають свою фракцію.
Але Янукович не виправдав сподівань пана Окаринського і не став добрим царем при поганих боярах.
І Окаринський швидко зметикував, різко відхрестився від «гаранта» і переключився на чистку своїх друзів у френд-стрічці.
А в цей час справжні свободівці були в дорозі на Київ…

«Тернопільський тиждень»

  михайло окаринський, фейсбук, тернопіль, депутат, свободівець, тернопільський тиждень  

михайло окаринський, фейсбук, тернопіль, депутат, свободівець, тернопільський тиждень

михайло окаринський, фейсбук, тернопіль, депутат, свободівець, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #2 Петро М. 10.12.2013 06:18
бачив Окаринського на майдані від самого початку. Він реально допомагає!
Цитувати
 
 
+1 #1 адекват 10.12.2013 03:00
от і сволотівці показують своє справжнє лице...нічого особистого (ідеології,пере конань,шароварщ ини) - тільки бізнес!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.