Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Дача в Івачеві, розміром 1,5 га., - мрія мера Терноподля збувається?» - саме про це написав нам читач на сайт кілька днів тому. Ми ж його вирішили оприлюднити саме зараз, оскільки Поки влада Тернополя закликає всіх їхати у столицю, в мерії готуються підписати важливий документ таємно від громади

"Як всім відомо, Тернопіль отримує воду з Івачівського водозабору. На березі водойми стоїть ряд свердловин "Тернопільводоканалу", якими перекачують воду з підземного озера в будинки тернополян.

Ці водо-насосні станції були збудовані ще при СРСР,  та розраховувались на потреби міста на багато років вперед.

В четвер 05.12.2013р. о 10.00 год. в приміщенні Українського дому «Перемога» відбулись громадські слухання з обговорення містобудівної документації «План зонування території міста Тернополя». Цей документ передбачає графічне зображення плану забудови території всього міста.

Щоб було зрозуміло, «правильно» відкориговане зонування на папері, виявить відсутність такої великої потреби води в запланованій технічній документації (надлишок , зайве майно та свердловини в натурі).

Це дозволить продати декілька свердловин з будівлями на самій набережній Івачівського водосховища. Кожна така територія має від 1.5 до 2 га землі біля самої водойми.

Про ГРАНДІОЗНІ ПЛАНИ МЕРА нам повідомив один з працівників Тернопільводоканалу:

Спочатку, «під шумок Майдану», приймуть план зонування. Люди всі на площі, і питання вирубки парків, водоканалу , тощо відійшло на другий план.

Надлишкове майно зобов’яжуть Тернопільводоканал продати, передати в оренду, тощо (в залежності від ситуації) підставній особі.

Для задобрення правоохоронних структур, на п’ятничну сесію було винесено 4 земельних питання,  в обмін на мовчання по Івачеву.

Достеменно відомо, що одна з цих земельних ділянок (навпроти , через озеро база Оріону) буде належати особисто громадянину Надалу Сергію Віталійовичу.

До честі Кузьми - керівника Тернопільводоканалу слід відмітити, що останній виступив різко проти цієї оборудки. Та йому запропонували вибір: або він За , або заява за власним бажанням з займаної посади".

Примітка ТТ. Цією публікацією ТТ закликає Володимира Кузьму, директора КП «Тернопільводоканал», депутата міськради від "Фронт змін", або спростувати, АРГУМЕНТОВАНО,  дану інформацію, або надати роз’яснення щодо викладеного в даному матеріалі.

Чекаємо.

Адже відомо, що мовчання – це фактично згода з викладеним…

Коментарі  

 
-1 #2 Свій. 15.12.2013 13:11
брєд сивої кобили. Водоканал - монополіст і старегічне підприємство. там просто так нічого не можна робити.
Цитувати
 
 
+3 #1 обєктивно 11.12.2013 21:28
і коли це лисе податкове ч... нажереться???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.