Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На фасаді будинку в центрі Тернополя, де раніше була пиріжкова, монтують вивіску “Сбербанку Росії”. Державний банк сусідньої держави окупує центральне місце на головній вулиці Тернополя.

Як стало відомо За Збручем, російські фінансисти отримали це приміщення в оренду. Його власником вважають екс-мера Тернополя, нині великого опозиціонера Романа Заставного. За час своєї каденції він примудрився приватизувати чимало комерційних площ в центрі міста (як відомо ТТ з неофіційних джерел, ресторан "Файне місто" на першому поверсі колишнього готелю "Україна", кавярня "Дукат" в підвальному приміщенні "Український Дім "Перемога", нещодавно відкрита піцерія біля універмагу та ще багато інших закладів входять в сферу бізнес-інтересів саме екс-мера Тернополя Заставного" - прим.ТТ). Серед них, більше, ніж 1000 квадратних метрів по вулиці Руській, де раніше працювали бюджетні заклади громадського харчування.

Кажуть, що коштовні комунальні метри пан Заставний отримав майже за безцінь. На частині з площ працює салон одягу дружини пана Заставного – Оксани. Решту території здають в оренду всім, хто забажає. Ціни обчислюються десятками тисяч гривень на місяць.

Сподіваємося, отримані від російських фінансистів кошти підуть на розвиток української демократії

Коментарі  

 
+1 #2 петро h 20.12.2013 17:26
та причому тут банк до путiна. це цивiлiзована практика в свiтi/ новi робочi мiсця для ваших же дiтей. може вже накiнець то запрацюють якiсь заводи чи фабрики, та може вже перестануть люди iздити дупи мити за границю. пора працювати на себе. пiднiмати Украiну.
адже наша тернопiдьщина мае дуже великi экономiчнi резерви/ а газ по 260 доларiв.
е реальна можливiсть пiднятися з колiн. хватить майдану!!!!!! ПРАЦЮВАТИ!!!! нам нiяка европа не поможе......
Цитувати
 
 
0 #1 обєктивно 19.12.2013 22:07
а хтось сумнівався, що ромцьо не такий злодій як серйожа???????????? і коли таких як вони спалять живцем на театралці такі як як Олекса Довбуш??? тож злодюги, і поки не згорять синім вогнищем вони і їх награбовані статки - доти й наступні керовніки будуть нас обкрадати, а наорд ламбаду перед яником танцює вже місяць................................................................................
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.