Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Один з чиновників Тернопільської міськради офіційно запевняє, що за останні роки в парках Тернополя не велося і не ведеться жодних будівництв, а відбувається виключно реконструкція старих. В ці слова можуть повірити хіба ті, хто не був у тих же парках Тернополя.

Згадати хоча б ресторан "Назарія" у парку Шевченка і вирізані навколо нього дерева та добудовані альтанки та павільйони. Ресторан "Ковчег", за логікою чиновника, також збудований не в парку "Топільче"? А скандальні будівництва багатопоперхівок і все ті ж винищення зелених насаджень у парку "Відродженя" і кафешок по периметру цього ж парку?

Але в міськраді це не вважають будівництвом за останні роки? При цьому, звісно, чиновники замовчують, скільки за останні 3 роки Сергій Надал з депутатами ВІДДАЛИ земельних ділянок у парках Тернополя під будівництва, які розпочнуть вже найближчим часом (як от силовим структурам під зведення багатоповерхівки у парку "Відродження") чи відомій будівельній компанії під будівництво елітних комплексів. 

Тобто, чиновники свідомо маніпулюють інформацією і розповідають, що нових будівництв немає. При цьому, повторимося, мовчать скільки землі в парковій зоні під  будівництва роздали.

І вихваляються зробленим. І що найцікавіше - інформація про те, як все прекрасно в парках міста, зявилася на сайті після того, як тернополяни у вівторок провели мирну акцію під стінами міськради саме з приводу забудов парків Тернополя???

"У місті розроблено документацію щодо меж парків «Національного відродження», «Топільче» та парку імені Тараса Шевченка.

«Цього року, для того щоб визначити конкретні межі парків було розроблено документацію на парк «Національного відродження» і «Топільче» також на завершенні документація на парк імені Тараса Шевченка, - розповідає Василь Кармазин, заступник начальника управління культури і мистецтв. - Як тільки буде затверджено межі парків, то буде чітко визначено яка і скільки саме у Тернополі паркової зони».

Крім того, за останні три роки у парковій зоні Тернополя зроблено чимало.

«У парку «Національного відродження» відреконструйовано амфітеатр, поставлено нові лавки, вставлено бруківку та зроблено квіткову композицію у вигляді годинника, - зауважує Василь Кармазин. – У парку «Топільче» відкрито новий фонтан, відреконструйовано доріжку від вулиці Миру до ТЦ «Орнава», встановлено нові скульптури. У парку імені Тараса Шевченка – відновлено дитячий майданчик, відреконструйовано набережну Тернопільського ставу, закуплено біотуалети та відремонтовано громадські туалети, зроблено альтанку на острівці закоханих, відновлено освітлення.

До дня 1025 – річчя Хрещення Київської Русі на набережній зроблено новий поміст і відреконструйовано хрест, зроблено підпірну стіну, яка веде від готелю «Тернопіль» до парку».

Василь Кармазин наголошує, що протягом цих років не велось жодного будівництва на території парків міста.

«Ми в парках можемо проводити реконструкцію уже існуючих об’єктів, чи приміром якийсь поточний ремонт, - підсумовує Василь Кармазин. – Про жодне нове будівництво в парках не може бути й мови».

 

 

 

Коментарі  

 
-4 #2 Володимир О. 25.12.2013 17:10
не чув я про ніякі будови в парках. всі так звані скандали висмоктані з пальця і жодне рішення судом не скасоване!
Цитувати
 
 
-3 #1 тарас 25.12.2013 13:44
ну і даремно що неведеться нове будівництво, його треба вести, підприємці мають сворювати і до слова Хочуть створювати нові робочі місця і прикрашати це місто. а якщо заборонете то вони підуть з Тернополя в ту зону де лекше домовля тися з владолю. так що нехваліться вашими заборонами а краще шукайте можливості допомагати тим хто ще хоче тут, шось робити. щоби Тернопіль непереретворивс я в Чорнобиль.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.