Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Якось довелося стати свідком ситуації, як на мене, просто негарної ситуації – в 3 міській лікарні Тернополя є, так би мовити, фізкультурно-оздоровче відділення. Туда, виявляється, за різноманітними процедурами приїжджають не тільки прості мешканці міста, які мають змогу отримані послуги з оздоровлення оплатити, а й так звана «еліта». На масажі та водні процедури туди залюбки ходять керівники міста та бізнесмени. Зокрема, довелося там бачити і одного з заступників мера міста в компанії з найнаближенішим сьогодні до Надала бізнесменом Г.  Коли я поцікавився у медпрацівників, що, напевне, ці далеко не бідні люди щедро оплачують отримані послуги, адже і ставлення до них відповідне, мене вразила відповідь: «Та вони навіть десятку «чайових» ніколи не залишать, навіть масажистам, які «мучаться» над їхніми «віп-тілами». Це ж господарі життя. То невже ви думаєте, що вони  офіційно послуги нашого медцентру оплачують?»

Хоча, недарма кажуть, що чим більше людина має грошей і чим легше вони їй дістаються, тим багатій жадібніший. Тим більше, коли люди заробили статки не зовсім так, скажемо, цивілізованими шляхами. Ще й при цьому прикриваючись "патрійотичними" гаслами.

Про згаданих панів – «нуворишів», навіть якщо і не вказувати їхні прізвища, в бізнесових та політичних колах Тернопільщини знають багато. Як і знають про їхні «діяння» правоохоронці, які з певних причин цих ділків, вірю що поки що, не чіпають. Але рано чи пізно за все доводиться відповідати. А от електорату про таких людей відомо мало. Адже як правило – вони не надто публічні (ТТ, звісно,  писав і про них.ю і про інших, а я ж додам кілька слів від себе.)

Хитрощам, шахрайствам та вмінням використовувати ситуацію для прикриття своїх протиправних дій високопосадовцями та депутатами міської ради може позаздрити сам Остап Бендер. Мова іде про нещодавне звернення тернопільських депутатів до Генерального прокурора України з вимогою припинити щодо них та керівництва міської ради так звану «політичну розправу». З їх слів, ніби-то правоохоронні органи розпочали політичні репресії, незаконні перевірки комунальних підприємств і структурних підрозділів міста.

Але мало хто знає про реальний стан речей у міській раді та темні справи, махінації та оборудки депутатського корпусу. Прикриваючись ініційованими ними страйками, масовими акціями у місті, депутати міськради за вказівкою та при участі самого керівництва ради продовжують розкрадати кошти місцевого бюджету, дерибанити землю, захоплювати ласі ділянки на території місцевих парках. Для уникнення відповідальності за злочинні вчинки прикриваються активістами Євромайдану. Хоча усім відомо, що Президент України вже підписав Закон, яким скасовано кримінальну відповідальність учасників подій, що мали місце під час акцій протесту. Але наші далекоглядні тернопільські політики намагаються привернути увагу громадськості не на фактах своєї злочинної діяльності, а з метою ухилення від відповідальності та чергового власного політичного піару.

В цей час, коли тернополяни мирно протестують, у місті продовжується нахабне захоплення земель, яка передається підконтрольним підприємствам міської ради, а в подальшому шляхом різного роду махінацій переходить у власність місцевого магната Г. або його синочків, дарується народним обранцям не тільки від "Свободи" та вірним депутатам міської ради. 

Дивує позиція тернополян, які мовчки спостерігають за цим свободівським «безпредєлом».

З часом крадені грошенята, хабарі за продаж землі, «відкати» матеріалізуються у розкішні маєтки, престижні іномарки та відпочинки на дорогих курортах світу. Уже не є таємницею те, що мер Тернополя у власності має ресторан,проживає у розкішному замку, їздить дорогою іномаркою.

Чого вартий один із заступників мера, усім відомий в бізнесових колах під кличкою «В..а рекетир». Так, мова іде про пана К. Як може така молода людина, без належного досвіду, перебувати на посаді, приймати важливі рішення. Хоча відомо, що на К. насамперед покладена роль організатора поборів з тернопільських підприємців, власників торгових точок на ринку. Використовуючи як прикриття комунальне підприємство матеріально-технічного забезпечення К. організував незаконний, як стверджують самі бізнесмени, збір грошей із продавців. Як відомо, кожного дня на цьому ринку збираються грошові кошти у розмірі 100 гривень за місце, але прибуток не обліковується через касу підприємства, а осідає в кишенях високопосадовців мерії та місцевих бандитів. Він же є посередником між міською владою та представниками кримінального середовища при вирішенні різного роду питань, пов’язаних з бізнесом, передачею у власність землі або комунального майна. Завдяки цьому молодий «перспективний» заступник має можливість придбати дорогий позашляховик та проживати у передмісті Тернополя у власному приватному будинку.

На особливу увагу заслуговує друг нашого мера, вірний побратим «Міша Бра…ва», або відомий всім у місті підприємець Г. Цьому чоловіку від перерозподілу та продажу землі, приватизації та оренди комунального майна перепадає найбільше прибутків, частину яких він віддає знову ж таки меру. Та й сам Г. не є бідною людиною, у власності цього підприємця перебувають будівельні компанії, які займаються будівництвом багатоквартирних будинків, готель-ресторан та кафе-бар „Фаст-Фуд”, має спільний бізнес з мером, який побудований на території парку. Через байдужість мешканців Тернополя скоро ці відпочинкові зони будуть лише у пам’яті та на фотографіях…

Далі буде…

Тарас Мельник

Фото автора: ось в таких маєтках і на таких машинах їздять  сучасні тернопільські "патрійоти"...

гладкий, надал, камінський, будинки, особняки, машини, фото, тернопільський тиждень

гладкий, надал, камінський, будинки, особняки, машини, фото, тернопільський тиждень

 

гладкий, надал, камінський, будинки, особняки, машини, фото, тернопільський тиждень

гладкий, надал, камінський, будинки, особняки, машини, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #4 Марян 31.12.2013 19:59
На думку "Тернопільського Тижня" міський голова має бути розумним, ефективним, мудрим, але жити має в гуртожитку :)
Цитувати
 
 
-1 #3 пожежник 31.12.2013 12:21
" Туда, виявляється, за різноманітними процедурами приїжджають не тільки прості мешканці міста, які мають змогу отримані послуги з оздоровлення оплатити, а й так звана «еліта»."
Не "туда" , а "туди". Не "за процедурами", а "на процедури". В господаря сайту грошей на грамотних журналістів не вистачає?
Цитувати
 
 
+2 #2 PS 30.12.2013 17:25
Давня приказка - Вождь перестає бути вождем, коли перестає бути голодним!
Цитувати
 
 
+6 #1 ва 30.12.2013 15:52
А що ви хотіли? За кого голосували, то й маєте! Людина при владі ніколи не буде думати про людей. І не важливо від якої партії.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.