Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми навіть не будемо цього разу коментувати нічого. Подивіться самі, що розповідає пан Надал своєму, судячи з авторства, керівникові прес-служби:)

Позаду динамічний і активний дві тисячі тринадцятий рік. У більшості тернополян він асоціюється з серйозним оновленням міста, капітально відремонтованими дорогами, новими дитячими майданчиками, а ще численними інноваціями, зокрема, у медичній, освітній, комунальній, транспортній сферах.
Визначною подією 2013-го стало волевиявлення українців щодо призупинення курсу на Євроінтеграцію: спочатку студентів, а після кривавого розгону Євромайдану в ніч з двадцять дев'ятого на тридцяте листопада і сотень тисяч людей. Тернопіль не залишився осторонь - під час загальноміського віче громадяни оголосили страйк!
Підсумки 2013 року дивість в інтерв`ю міського голови Тернополя Сергія Надала.

Відео Катерини Калуш

Коментарі  

 
-1 #3 Світлана. 04.01.2014 08:41
Для Надала рік дійсно був важким, але результати є. І головний результат: місто вистоялдо перед бандою! Надад вивів всю громаду на страйк проти режиму бандюковичів!
Цитувати
 
 
+2 #2 думайте... 03.01.2014 11:34
придбали три автобуси!!!так це ше за Заставного придбали три тролейбуси ЛАЗ, але через те, шо москалі розвалили завод не могли забрати їх, а Надал через домовленості із на той час головою Львівської ОДА представником ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Цимбалюком взяв ті 2 автобуси і 1 тролейбус, але автобуси мали їздити по 1.50 грн. як тролейбуси, купляли ж їх то через КП Тернопільелектр отранс як комунальний транспорт, а пустили як маршрутки по 2,50грн. от і тіштесь тепер тернополяни.. а Надал із Цимбалюком тепер рахують і ділять прибутки між собою із НАШОЇ із вами кишені, ще й скорочення тролейбусів затіяв… от вам і покращення вже сьогодні..
от вам і співпраця між ПАТРІОТАМИ-НАЦІОНАЛІСТАМИ і ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ на лице, яких свободівці так активно і картинно на камери називають – окупантами, олігархами, комуністами і т.д…ав реальності ???
то виходить шо Надал і Ко діють за принципом “гроші не пахнуть” чи “нічого особитого – тільки бізнес”???
Цитувати
 
 
+4 #1 Руслан 31.12.2013 20:13
А про "відкати" так нічого і не сказали!!! Скільки було б зроблено якби не "відкати".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.