Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мери міст, приїзд яких так очікував міський голова Тернополя, не приїхали. Вірніше, приїхали, але не всі.
Про важливість такої зустрічі свідчили розіслані 30 грудня мерією прес-релізи.
Однак, коли про відмову більшості міських голів стало відомо, то на зустріч з журналістів були запрошені лише 2 придворних місцевих телеканали, які описали "грандіозну" подію більш, ніж скромно
(http://www.tv4.te.ua/suspilstvo/2971-plan-vykhodu-z-hostroi-politychnoi-kryzy-suspilstvu-zaproponuiut-miski-holovy) та (http://intb.te.ua/2013/12/%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%94%D0%B4%D0%BD%D1%83%D1%8E%D1%82%D1%8C%D1%81%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D1%85/). Оскільки ніхто з запрошених до журналістів так і не вийшов, окрім самого Надала.
З 5 міських голів, які попередньо дали згоду прибути в Тернопіль  (йшлося про мерів Івано-Франківська, Хмельницького, Львова, Луцька, Вінниці) прибули тільки керівники Хмельницького та Івано-Франківська. Такі показові політичні фігури як мер Львова А.Садовий та мер Вінниці В.Гройсман - вирішили не йти на поводу в занадто амбітного мера Тернополя Сергія Надала.
Адже головна причина зустрічі міських голів - відмазування пана Надала від криміналу, який той називає політичним переслідуванням.

Але Гройсман та Садовий, яких обрано мерами вдруге з результатом понад 80 та 60 відсотків відповідно, не такі дурники, щоб підігравати Надалу. Швидше за все, вони розкусили істинні наміри тернопільського мера, та не захотіли підписуватися під його кримінальними "досягненнями" та вмішувати в це політику.
До речі, самого прес-релізу не було нами знайдено ні на сайті міської ради, ні на персональних сторінках Сергія Надала та керівника прес-служби мерії Катерини Калуш у Фейсбуці. А скромна інформація про захід - лише на сайті міської ради
(http://www.rada.te.ua/novyny/19721.html). І то без згадки про те, хто і чому не приїхав...

 

Коментарі  

 
+1 #2 Вікторія 05.01.2014 13:35
а мені здається, що причина в тому, що незабаром Зіздво і в кожного виявилися власні справи. Після свят - точно буде паті))))
Цитувати
 
 
+3 #1 -08Н 04.01.2014 19:58
:-* :cry: ОБОСРАЛИСЯ МхЕРИ ПЕРЕД ПР-БАНДИТАМИ!!! СУШАТЬ ШТАНИ!!! :sad: :o ГАНЬБА!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.