Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З початком 2014 року для багатьох тернополян, серед яких і відомі бізнесмени,  починаються  нові випробування, які їм влаштувала влада міста, очолювана екс-податківцем Надалом.

З кожним днем, і це без перебільшення, в Тернополі зростає кількість як пересічних громадян, так і підприємців, в яких в результаті найхитріших комбінацій та махінацій забирають майно, землю, бізнес. І все частіше стає зрозуміло, що за всіма цими оборудками проглядається «рука» Надала і його найближчого оточення. Ось «найсвіжіший» приклад.

Окремих посадовців з Тернопільської міськради вимагають притягнути до відповідальності

В останні дні грудня колектив ТОВ «Агрокомбінат - Тернопіль» змушений був звернутися до керівництва правоохоронних структур, в тому числі й до Генпрокуратури, з заявою про притягнення до відповідальності посадових осіб Тернопільської міськради. Суть претензій відомої далеко за межами нашої області компанії до керівництва Тернополя в наступному.

Посадові особи мерії Тернополя зловживаючи службовим становищем відчужили майно за адресою: м. Тернопіль, майдан Перемоги, 4, (яке перебувало на балансі Тернопільської міської ради згідно інвентарної справи) без проведення аукціону, що в подальшому перейшло у власність підставної фізичної особи з допомогою судді, який прийняв завідомо неправомірне рішення (мова йде про частину ринку «Ласкаво просимо» в мікрорайоні «Дружба» - павільйони під літ. А-А-2 – прим.ТТ)

Після цього в прискореному темпі приватизували земельну ділянку під даним об’єктом. Водночас «Агрокомбінат-Тернопіль» звертався до мерії з клопотанням про призупинення приватизації вищезазначеної земельної ділянки у зв’язку з обтяженням (накладено арешт на вказане майно) для недопущення продовження злочинів.

А тим часом комунальне майно в повному обсязі на безоплатній основі перейшло підставній особі, яка у свою чергу збирає з орендарів гроші не обліковуючи їх жодним чином.

Отже, переконані у «Агрокомбінат-Тернопіль», дії посадових осіб Тернопільської міської ради завдали збитків громаді міста та компанії у зв’язку з тим, що раніше дане майно було забрано у них злочинним шляхом. А тому колектив компанії вбачає ознаки злочину в діях посадових осіб мерії, передбачені в ст. 364 КК України.

В колективі «Агрокомбінат-Тернопіль» кажуть, що їхнє звернення до правоохоронців - крок вимушений. Адже перед цим вони намагалися цивілізованими методами  врегулювати усі питання  з міськрадою. Але мер Тернополя і його заступники займалися незрозумілими відписками і самі радили колективу компанії звертатися до суду (див. фото 1 і фото 2)

Справа в суді затягувалася свідомо

Більше того -  колектив «Агрокомбінат-Тернопіль» намагався розірвати договір купівлі-продажу даного майна, вищевказаної частини ринку, в судовому порядку. Оскільки підставна особа, такий собі громадянин Солонинка М.С., який купив майно за адресою майдан Перемоги, 4,  протягом двох років не спромігся … за нього заплатити. Хоча, нагадаємо, здавав його в оренду, стверджують в колективі «Агрокомбінат-Тернопіль».

Після тривалих судових баталій, при чому позивачем були надані всі можливі докази, суддя  Грицак Р. вирішив відмовити компанії  «Агрокомбінат-Тернопіль» і договір купівлі-продажу не розірвали. Але рішення, яке прийняв суддя Грицак, не набуло законної сили. І його зараз оспорюють в апеляційному суді.

До речі, сама справа в суді затягувалася свідомо, щоб за цей період змогли відбутися кілька сесій Тернопільської міськради, на яких депутати за наполегливої  вказівки безпосередньо мера міста віддали земельну ділянку під павільйонами А-А-2 ринку «Ласкаво просимо» для приватизації підставній особі.

Чому суд вирішив не задовольнити позов колективу компанії і не розірвав договір купівлі-продажу? А тому що, як нам відомо з обізнаних джерел, реальним власником майна на майдані Перемоги, 4, за яке і досі не заплачено продавцеві, є дуже близька до Сергія Надала людина. А мер Тернополя в хороших стосунках з деякими суддями. В яких саме – це тема нашого майбутнього розслідування. Недарма тернополяни вже з сумом жартують, що складається враження, начебто деякі судді не окрема гілка влади, а такий собі підрозділ Тернопільської міськради.

Взагалі передісторія цієї ситуації навколо майна на майдані Перемоги, 4 непроста. Але про це розповімо в наступних публікаціях. До речі як і про те, яке відношення має мер Тернополя Сергій Надал до скандальних подій із продажем магазину в центрі міста, який відомий як магазин «Продукти» на першому поверсі колишнього готелю «Україна».

Адже через дії мера і його підлеглих власники цього магазину понесли мільйонні збитки. І це не поодинокий випадок. І бізнесмени, в яких свободівська влада у місті, а саме побратими Тягнибока зараз одноосібно керують в Тернополі, вже не можуть і не хочуть миритися зі свавіллям влади. Тому що, як стверджують підприємці, у місті не просто дерибанять майно і землі, а дійшло до того, що за безпосередньої участі мера цинічно знищують бізнес і забирають власність.

Тож далі буде…

"Тернопільський тиждень"

                

 

                    

Коментарі  

 
+3 #11 Любов Петрівна 17.01.2014 13:22
А під євромайдан не ховаються злодії з міської ради.Їм це ніхто не простить!!!!
Що-до теми,як ви пишете "всплило" то спасибі не залежному сайту і скаржнику,який підняв це болото на поверхню.
Цитувати
 
 
-3 #10 Рома 16.01.2014 19:00
А чого то цікаво ця тема всплила якраз тепер? В час коли на активістів Євромайдану чиниться тиск. Чи не для того, щоб усунути чиненайуктивніш ого мера-євромайданівця!
Цитувати
 
 
+4 #9 ред.ТТ 10.01.2014 12:47
не читай Павло наш сайт, не читай, а черпай інформацію з офіційного сайту ВО Свобода, от не полінувалися і навіть персонально для тебе зсилку даємо http://www.ternopil.svoboda.org.ua/
Цитувати
 
 
-5 #8 Павло 10.01.2014 12:20
перестаю вас читати... нема реакції правоохоронців, значить нема порушення закону. а пишите так, ніби вже комусь довели, що він злодій.
Цитувати
 
 
+6 #7 громадянин 09.01.2014 10:22
Надала давно пора посадити а на місці Тягнибока яб таких (партійців) виключав з Свободи бо вони позорят партію і Україну
Цитувати
 
 
+6 #6 petya 08.01.2014 18:10
Надале,тебе вже не відмазає твій кум Банах...
Цитувати
 
 
+5 #5 вітя 08.01.2014 15:06
Їдьте люди на майдан, а ми ще покрадемо..)
Цитувати
 
 
+5 #4 Анти 07.01.2014 19:15
Пане мер не підставляйте партію Свобода разом з своїм казначеєм Гладким Міськом
Цитувати
 
 
+7 #3 податківець 06.01.2014 11:32
Сергій Віталійович - парубок хоч куди :-) не женіть на нього, він ще влаштує тернополянам пакращення 8)
Цитувати
 
 
+9 #2 Ромко 06.01.2014 09:53
далі буде, кажете, далі буде ще цікавіше, рік виборів, гроші треба як янику, так і надалу, тож пресування на підприємців тільки розпочинається
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.