Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали про те, як  Надал з Камінським забрали у тернопільських дітей приміщення
Схоже, що їм це так сподобалося, що вони вирішили не розмінюватися на дрібниці і віддати спортсменам не тільки приміщення, а і всю установу, яка сьогодні є куратором клубів за місцем проживання.
Для цього на сесії міської ради, яка має відбутися 24 січня 2014 року, планують створити нову комунальну установу.
Проектом рішення передбачено змінити назву Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання на Комунальна організація «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення».
Згідно з запропонованим статутом нової організації, тепер тим, хто захоче займатися в гуртках за місцем проживання необхідно буде платити гроші, оскільки пунктом 5.7.1. передбачено отримання коштів, отриманих за надання платних послуг. А п.5.9. уточнює, що Центр може надавати платні послуги на підставі окремого Положення, яке обговорюється загальними зборами колективу, погоджується управлінням у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та затверджується директором Центру. Платні послуги здійснюються за договірними цінами, інші джерела надходжень – за договірними тарифами.
Таким чином, найвищі чиновники міської ради реалізовують певну схему відчуження приміщення. Спочатку створюють умови, коли батьки не зможуть платити за організоване дозвіллля своїх дітей, а потім скажуть, що установа не користується попитом і тому всі її приміщення треба віддати в "для ефективного використання". Враховуючи вже прийняте раніше рішення, зрозуміло, хто може виявитися тим, кому віддадуть і решту приміщень.

 

Коментарі  

 
0 #8 рома 27.01.2014 14:05
Зі спортивними майданчиками - повний бардак. ТОму дуже позитивно. що є структура, яка за них візьметься і впорядкує.
Цитувати
 
 
-1 #7 Коля 25.01.2014 17:29
Нова структура візьме під свій контроль усі спортивні майданчики.
Цитувати
 
 
-1 #6 Альона 24.01.2014 20:33
я так розумію, що рішення спрямоване на оптимізацію всього процесу, тобто Надал комплексно підходить до позашкільної освіти
Цитувати
 
 
-1 #5 Олексій 24.01.2014 19:46
а що поганого, коли діти займатимуться спортом? і де написано, що плату братимуть з дітей?
Цитувати
 
 
-1 #4 варкот 22.01.2014 06:56
Цитую ps:
Цитую варкот:
З бюджетом повна задниця! Про які безкоштовні гуртки може йти мова! Зараз не час для безкоштовних гуртків!

У такому випадку потрібно перестати виховувати наступне покоління?????

Школи фінансуються! А ось за додаткові гуртки - треба платити з власної кишені!
Цитувати
 
 
+3 #3 ps 21.01.2014 21:20
Цитую варкот:
З бюджетом повна задниця! Про які безкоштовні гуртки може йти мова! Зараз не час для безкоштовних гуртків!

У такому випадку потрібно перестати виховувати наступне покоління?????
Цитувати
 
 
-4 #2 варкот 21.01.2014 20:58
З бюджетом повна задниця! Про які безкоштовні гуртки може йти мова! Зараз не час для безкоштовних гуртків!
Цитувати
 
 
+6 #1 ps 21.01.2014 20:22
Хто будує Украіну, а хто межигір'я....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.