Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шановні наші читачі, дорогі колеги-журналісти!

«Тернопільський тиждень» від самого початку свого існування, ось вже четвертий рік, публікував матеріали, в яких викривав та засуджував негативні суспільні прояви: порушення законів, подвійні стандарти, все те, що в поведінці конкретних людей (особливо посадовців) віддаляло нашу націю від євроінтеграції.

Особливу увагу ми приділяли діяльності міського голови Тернополя свободівцю Сергію Надалу і депутатському корпусу в міськраді та керівництву міста , яких нам не призначили з небес, а якого обрали самі тернополяни і тому саме вони і мають право спитати його про зроблене. І ми також є тими тернополянами.

Однак, життя вносить свої корективи.

Сьогодні Україна в вогні, а нація харкає кров’ю невинно вбитих режимом тільки за те, що вони хочуть бути вільними у своїй країні та жити за цивілізованими європейськими правилами.

Саме тому до кінця врегулювання конфлікту, до повної перемоги української нації над купкою україноненависників, ми припиняємо публікувати критичні матеріали про політичну діяльність усіх представників опозиційного табору, включаючи активістів та прихильників Майдану, громадських активістів, всіх тих, хто веде безкомпромісну боротьбу за своє майбутнє та майбутнє своїх дітей.

Нехай вони тактично будуть сто разів неправі, але стратегічно ми маємо одну мету – Українська соборна самостійна держава – про яку мріяли тисячі українських патріотів.

Настав час мрію втілити в життя!

Залишаємо за собою право критикувати тільки господарську діяльність, бо від неї залежить життєдіяльність міста, області, країни вцілому.

Просимо читачів з розумінням поставитися до тимчасового табу на згадані нами теми, оскільки зараз не час зводити рахунки. Ми всі повинні об’єднатися заради однієї мети – буття такої Держави як Україна.

Закликаємо колег-журналістів підтримати нас, та самим встановити моральний бар’єр на інформацію, яка може роз’єднати українців в такий важливий для нас час.

Слава Україні!

Коментарі  

 
+3 #1 Олексій 24.01.2014 19:37
Мудре рішення! Обєднання громади дасть результат!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.