Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми обіцяли, що від вчора будемо тільки хвалити Сергія Надала і інших «патріотів» (деякий час).  Тим паче, що міський голова Тернополя стає для багатьох своєрідним «месією». Але ТТ і залишив за собою право продовжувати висвітлювати проблеми в господарці обласного центру і області. А також, якщо сьогоднішні «герої» порушують Закон, ми писатимемо про це.

Так от, хвалимо мера міста. Обєктивно, звісно. Адже стан справ у Тернополі можуть спостерігати сотні тисяч городян і гостей міста.

Отже, незважаючи на революційний стан в країні, Тернопільська міська рада повністю справляється з виконанням своїх прямих обов’язків.
Сьогодні, як і минулого року, в Тернополі зафіксовано невластиву кількість опадів, як для січня місяця.
«Падає сніг», - безпомічно констатують в гідрометеоцентрі.
Проте комунальники з 8 год. до 17:15 год. (а в п’ятницю до 16 год.) працюють цілодобово!
Вже зараз повністю зачищені від снігу всі вулиці мікрорайону «Аляска», а також вулиці Київська, Тарнавського, Злуки, Збаразька, Мазепи, Бережанська, Карпенка, Живова, Лесі Українки, Слівенська.
Техніка продовжує працювати на вулицях Стуса, Коновальця, Миру, Дружби, Новий світ, Довженка.
Вулиці, де живуть прості тернополян та їздить громадський транспорт, чистять в першу чергу. Проїжджа частина на вулиці Листопадовій, де розташована міська рада, непочищена, як це було минулого року. Чиновники мерії вирішили, що вони помучаться, добираючись до свого робочого місця. Головне, щоб громаді міста було комфортно. А тому вся техніка працює в мікрорайонах.
До речі, куплені цього року нові снігоочисники та грейдери працюють так ефективно, що пісок в зелених ящиках виявився незатребуваним: на кришці ящика назбиралось близько 10 см снігового покриву, що свідчить, що його не відкривали мінімум добу (див.фото)
В міській раді вже готують звернення до тернополян вийти на вулиці та допомогти боротися зі стихією. Приклад мають показати депутати міської ради.

P.S. Сподіваємося, наші читачі, які сьогодні матюкалися на вулицях та дорогах Тернополя через завали неприбраного снігу, оцінять нашу іронію:)

«Тернопільський тиждень»

фото, сніг, тернопіль, бардак, тернопільський тиждень

фото, сніг, тернопіль, бардак, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
-1 #13 Max 06.02.2014 17:31
місто нормально прибирають. коли перестає падати сніг, за день-два все вичищено.
Цитувати
 
 
0 #12 Nazar 27.01.2014 17:32
Слава падалу!
Цитувати
 
 
-1 #11 рома 27.01.2014 14:01
місто загалом дуже нормально прибрано! не потрібно говорити!
в деяких дворах не розчищено, але то відповідальніст ь ЖЕКів (приватних), а не міської ради. Погано чистять - міняйте ЖЕК
Цитувати
 
 
+2 #10 включаємся 27.01.2014 00:36
Цитую Galka:
Ми з малим вчора біля під"їзду нашого трошки розчистили :) хоча за ніч знову натрусило :)


пані Galka - це дуже добре шо Ви із своїм малим проявили свій громадянський обовязок і не чекаючи від цієї місцевої ПАТРІОТИЧНОЇ влади коли нарешті вона чи її представники виконають СВОЮ РОБОТУ І ОБОВЯЗОК, за яку вони отримують ГРОШІ із наших із вами податків!
але давайте нехай кожен на свому місці/роботі ЯКІСНО робе свою роботу і отримає гроші за її виконання..а якщо ні, то таких робітників і їх керівників треба ЗВІЛЬНЯТИ, і притягати до відповідальност і (в т.ч. політичної) за невиконання своїх обовязків і т.д.// якщо ми хочемо жити як громадяни в Європі..
Цитувати
 
 
+2 #9 включайте мозги 26.01.2014 15:26
шановні коментатори з Листопадової і ті,хто не зовсім в курсі, як ви напевне добре знаєте, що згідно результатів держ закупівель тендер на санітарне прибирання в місті виграла фірма "Тернопількомунс ервіс", яку "кришує" авантюрист з Луцька, який там натворив із ЖКГ міста і тепер вірний на службі Надала, його заступник - Камінський.. а КП МШЕД прибирає лише декілька вулиць, бо пан Надал їй "з барского плеча" кинув "кістку", щоб не вмерли з голоду взагалі, бо ше ж треба дороги комусь "латати"..
Цитувати
 
 
+2 #8 Galka 26.01.2014 13:38
Ми з малим вчора біля під"їзду нашого трошки розчистили :) хоча за ніч знову натрусило :)
Цитувати
 
 
+1 #7 марія 26.01.2014 01:19
а Ви думаєте, що двірники стальні і так гребуть за мінімальну з/ту найменшу у світі
Цитувати
 
 
-3 #6 обєктивно 25.01.2014 21:54
олена, якщо ти та олена, що серйожі поки що офіційно, він в селі вашому буває наїздами, а сам живе в чудовій іншій хатині, і про це знають не тільки в мр, але й ти, пані, думаю, а сніг цей новоспечений патріот мільйонер сволотівський прибирає хіба з машини своєї, точніше з різних. і то не рученьками власниками, а з допомогою числених жополизів, які завжди крутяться біля цього царька їхнього
Цитувати
 
 
-2 #5 Olena 25.01.2014 21:40
До валэра Надал в будинку про який ти пишеш живе шостий рік, і сніг з подвіря прибирає сам
Цитувати
 
 
+3 #4 валэра 25.01.2014 19:11
зате у нього перед маєтком добре прибранно(у беннадала)за три роки у тернополі три поверхи у гаях :P
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.