Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Першого заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Володимира Головача звільнено з посади за власним бажанням.

Відповідне розпорядження підписав у понеділок 10 лютого голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА.

У розпорядженні зазначається, що Головача звільнено за власним бажанням.

Нагадаємо, 27 січня двоє заступників голови Тернопільської облдержадміністрації - Головач і Василь Гецько - написали заяви на звільнення. Зробили вони це під тиском активістів Майдану, які прийшли до них на розмову. Заяви того ж дня були зареєстровані в канцелярії ОДА.

Інший заступник голови Петро Гоч писати будь-які заяви писати відмовився, ще один заступник Юрій Желіховський з кінця минулого року перебуває на лікарняному.

Сам Хоптян після того, як з 23 січня у приміщенні облради та облдержадміністрації цілодобово перебувають активісти Майдану, не приходить у свій робочий кабінет.

За інформацією прес-служби ОДА, він працює у "приміщеннях інших структурних підрозділів ОДА та інших організацій", повідомляє newsru.ua

Коментарі  

 
0 #2 алина 11.02.2014 08:38
н1який модератор м1й коментар не випустить. вам же потр1бно по шерст1, а я - правду.
Цитувати
 
 
+5 #1 алина 11.02.2014 08:37
актив1сти, д1стали ви вже вс1х сво1ми безтолковими поступками. таке враження, що у вас не вс1 дома. то як1сь колядки, то в1нки, то св1чки. для чого це? це що вит1вки п"яних парубк1в у дальному сел1?
йде серйозна пол1тична боротьба, а ви з1 своею придур"ю.серйозн1 люди 1 подумають нав1що в це вляпуватися якщо там так1 придурки керують. 1 правильно робить хоптян, що не приходить в св1й каб1нет. що з дурними говорити? х1ба, що це я? розумний туди не п1де 1 такими методами д1яти не буде.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.