Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Перевізники знову заговорили про підвищення тарифу на проїзд. Цього разу в соціальному транспорті. Вартість перевезення начальник управління транспорту ТМР Ігор Мединський пропонує збільшити з 1,25 грн. до 1,5 грн., інакше соціальні маршрутки можуть зникнути з вулиць обласного центру.  Виконавчий комітет не підтримав проекту рішення головного транспортника міста, побоюючись невдоволення громадськості, однак дав перевізникам надію на перегляд цього питання у жовтні.

За словами Ігоря Мединського, питання підвищення тарифу на перевезення у соціальному транспорті стоїть дуже гостро. Такий крок був запланований ще в контексті підвищення вартості проїзду у міському транспорті загалом, але управління не мало всіх необхідних документів.

– Громадські слухання по цьому питанні відбулися ще два місяці тому. Дуже довго відбувалося погодження у профільних міністерствах – інфраструктури та економіки. Коли документи надійшли на адресу управління, ми підготували проект рішення, – зазначає Ігор Григорович.

Основною причиною підняття тарифу є збитковість підприємств.

– Перевізник затратив на транспортний засіб не менше 30 тис. у. о. Через збитковість він подає розрахунки без жодної рентабельності. Часто водіям навіть не вистачає коштів, щоб заправити транспорт.  Якщо місто не піде на компроміс, ми можемо втратити соціальний транспорт, – коментує ситуацію Ігор Мединський. – До того ж, з моменту громадського слухання ціна на пальне піднялася приблизно на 1,5 грн., - повідомляє "Номер один"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.