Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат від ВО «Батьківщини» Василь Деревляний натякнув, що виконує таємні завдання від опозиції. Про це він сказав під час прямого ефіру у програмі «Позиція» на Радіо Рокс з ведучою Наталкою Колтун.

За його словами зараз  в країні не проста ситуація і не варто критикувати опозицію  та казати, що вона нічого не робить, пише Погляд

-          Щоби сьогодні отак сказати, що вони сьогодні абсолютно нічого не роблять і хтось може краще це зробити. Я по собі суджу, адже і мене критикує. Нехай йому Господь дає  здоров’я більше зробити, як я. І скоріше буде перемога. На сьогоднішній день ми маємо кого критикувати – це є режим Януковича, це є на місці ці прислужники. Але ні, тут цих не зачіпати,  а виключно критикувати своїх. Це не проста ситуація. І якщо ми хочемо перемогти, має бути в першу черга дисципліна. І через те сьогодні на Майдані три опозиційні лідери спільно створили Народну раду.  Робимо все для того і виконуємо все завдання, щоб був і порядок, і забезпечення, і захист, і чергування, і все-все. Теж саме і в Парламенті спільно разом ставимо ці питання і відстоюємо їх. Теж саме є і доручення вищого керівництва, особливо я по Тернопільській області, практично більше їх отримую. Де змушений виїжджати сюди і проводити ті чи інші зустрічі, консультації, теж захищати, зустрічатись з кожним штабом району. Є різні завдання сьогодні, є завдання створювати народну самооборону. І через те  я вважаю, що той хто сьогодні критикує, обзиває лідерів опозиції, депутатів, це є провокатори, це є запроданець. Тому що на сьогоднішній день ми маємо чіткого ворога – це Янукович і його бандитське оточення. І це команда від Києва до області до району. Ми сьогодні маємо з ким боротись. І тому ці зусилля треба перевести в цю площину боротьби. А хто хоче писати, цікавитись. Приїжджайте,  подивіться. Але є такі завдання, які вище керівництво не говорить. Зараз такий час  революційний, не є просто. Кожен має сказати, по хвилинах розписати 24 години – нате дивіться. Та такого не буде. Бо кожен розуміє, хто реально хоче в боротьбі перемогти, той повинен постійно бути готовим. А люди які кажуть, що я нічого не роблю, то краще б послідкували за тими, хто працює на режим Януковича. Допомогти штабу, районам. Але я такої допомоги не бачу. Ось такий реальний приклад, в Теребовлі відбувається сесія районної ради. Голови РДА нема, бо на лікарняному. І вже всі питання пройшли, розглядають різе. Тут встає очільник одного з народних депутатів, які напевно проплачують всі ці речі. І каже, що потрібно висловити недовіру голові райдержадмністарції. Встає священик і каже, давайте хлопці не будемо перетворювати це у посміховисько, тому що його нема та у «різному» такі питання не ставляться.  Але місцеві сайти понаписували, що хтось боїться голову адміністрації відправити у відставку. Знаєте така річ, якраз робиться навпаки. Бо, якщо ми хочемо відправити, то треба робити це правильно і, щоб ніхто не опротестовував.

Коментарі  

 
+1 #2 ТАРАС ПАТРІОТ 17.02.2014 20:47
Пане Деревляний не брешіть.Спочатку пригадайте як ви слугували і служити ті банді хоча б згадати як ви зустрічали Борю Колесникова .А де ви були у весь цей революційний період- в готелі УКРАЇНА в КИЇВІ а коли беркут рвався на наші барикади Вас серце в готелі спіймало ВИ хворими зразу стали .А ПРО Теребовлю Вам скажу що нічого не було поганого зі сторони помічника -депутата Давибіди який запропонував висловити недовіру голові РДА хоча на тій сесії головуючий не думав ставити це питання в порядок денного а ВИ і Ваше бюро несправедливо наказали хлопця доганою через те що він не погодив з вами це питанняю.ГАНЬБА Вам ви політичний труп.
Цитувати
 
 
+2 #1 DOK 17.02.2014 15:43
Вася, деколи краще промовчати, ніж блеяти таку ахінею...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.