Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат міської ради, свободівець та консультант міського голови Михайло Окаринський виступає за проведення позачергових виборів місцевих рад.
Про це він написав на своїй сторінці у мережі "Фейсбук".
"25 травня мають відбутись перевибори місцевих рад також. З'явилось багато нових чудових людей, молодь. Тепер депутатами мають бути вони. Я не буду брати участь у виборах. І закликаю моїх колег депутатів міських рад також не брати участь у них", - пише Окаринський.
Зазначимо, що за інформацією самих свободівців, найбільше грошей пан Окаринський (разом зі своїм другом та колегою-депутатом Ю.Фартушняком) заробив саме на виборах, відповідаючи за певний напрямок роботи. До речі, як на виборах 2006 року на Заставному, так і у 2010 на Надалові.

Крім того, Окаринський продовжує закликати до радикалізації настроїв. Він вимагає вигяняти на вулицю чиновників, які працюють на своїх посадах, забуваючи що головним чиновником у Тернополі є його побратим зі "Свободи" міський голова Сергій Надал.
В тернопільській фейсбук-спільноті вже поширюється теза про те, що Надал повинен першим підпасти під люстрацію, адже майно громади не раз ставало обєктами журналістських розслідувань, в тому числі і на нашому сайті.

P.S. Безумовно, ТТ підтримує пана Окаринського в тому, що необхідно проводити перевибори. В першу чергу Тернопільської міської ради. Адже за три роки депутати цього органу місцевого самоврядування роздали землі та комунального майна більше чи не за всі попередні каденції разом взяті. Також ми підтримаємо пана Михайла в питанні люстрації чиновників. І знову ж таки - в першу чергу саме Тернопільської мерії. Адже чимало з них, службовців, особливо свободівці, починаючи з мера і закінчуючи керівником прес-служби, в робочий час роблять  все що завгодно, але тільки не виконують свої службові обовязки - сидять в соцмережах, їздять по закордонах, пишуть статті, галасують на мітингах (чото вартує тільки одна Марія Чашка, яка будучи начальником управління, займається тільки політикою і її можна побачити де завгодно, окрім робочого місця).

"Тернопільський тиждень"

alt

alt

Коментарі  

 
+1 #15 Остап 03.03.2014 12:06
Надала і касира Камінського геть!
Цитувати
 
 
+1 #14 Марія 28.02.2014 16:18
Правильно. Починати потрібно з мера.Землі, будови в паркових зонах-за яким це законом.
Цитувати
 
 
+4 #13 правда 25.02.2014 11:00
Міняти потрібно усіх посадовців. Директором автопідприємств а Хомінець призначив свого водія. До влади повинні прийти професіонали, а не свати куми...
Цитувати
 
 
+3 #12 Олег 25.02.2014 09:46
Варто також запитати в мера Тернополя, як його дружина після роботи в обласному управлінні статистики, опинилась керівником ресторану "Назарія", а скоріше за все й власником.
Цитувати
 
 
+7 #11 Вільний 24.02.2014 22:04
А що Ви скажете на рахунок прибирання міста? Хай пан Надал розповість як місто прибирає ШЕД,яку він довів добанкрутства,а гроші отримує фірма товариша Стемковського з Луцька. А вкрали вони за кілька років якихось 20-30 мільйонів. Не вірите? Подивіться лише документи як вони кожен день вивозили сніг цієії зими,посипали дороги. Та що там говорити якщо Надалу лампочку в Байківцях виїжає міняти ціла бригада електриків.
Цитувати
 
 
+5 #10 Roman 24.02.2014 21:15
Потрібно щоб наш мер прозвітував перед громадою і доказав свою невиновність і при сягнув перед людьми що він нічого цього не робив а ні то подав у відставку
Цитувати
 
 
+8 #9 правник 24.02.2014 19:43
Та надальська звіздобратія багато шкоди місту наробила. Собаку на гіляку.
Цитувати
 
 
+13 #8 nataly 24.02.2014 16:52
люстрація Надала в першу чергу а також віставка!!!!
Цитувати
 
 
-8 #7 Юлія_Н 24.02.2014 16:23
Якраз Надал під час революції взяв на себе величезну організаційну роботу. Поцікавтесь в штабі!
Цитувати
 
 
+10 #6 рома 24.02.2014 16:08
Надал сьогодні заявив про підтримку дострокових місцевих виборів! Нехай громада тепер його оцінить!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.