Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В ці дні Сергій Надал знаходиться у виграшній ситуації.

Під час революції він не втомлювався повторювати, що тільки він є легітимною владою і робив все, щоб запхати свого носа куди тільки можна було. Реакція не забарилася. Гнівний лист про нещирість у діях Сергія Віталійовича надійшов на електронні адреси тернопільських ЗМІ (
Сергій Надал - найбільший корупціонер Тернопільщини?).
Але попри все, є речі, де Надал дійсно зробить максимум, аби тільки було так, як він цього захоче.
Адже йдеться про його особисту безпеку. Не секрет, що правоохоронці мають не одну папку, в якій головним героєм є Сергій Віталійович. І зараз для Надала важливо зробити все, щоб ці матеріали виявилися в тих купах, що згоріли, і в майбутньому більше не появлялися.
Для цього Сергій Надал може стати посередником при призначенні свого кума, нині першого заступника прокурора області Сергія Банаха, прокурором Тернопільської області. Адже Генеральним прокурором є однопартієць Надала свободівець Махніцький.
Таким чином, "свій" обласний прокурор це гарантія не тільки знищення справ і списання їх на втрати під час революції, але і запорука того, що вони до кінця каденції (як мінімум) вони не будуть зявлятися.
А тим часом, громадськість обурена тим, що Генерального прокурора призначили з порушенням Конституції зразка 2004 року, яка декілька днів тому почала діяти в нашій державі. За словами голови Правління Центру політико-правових реформ Ігоря Коліушко  (до речі, як прогнозує відомий журналіст Мустафа Наєм, саме Коліушко має стати … головою Конституційної комісії), Конституція не дає права особі, яка є в статусі в.о. Президента робити подання на призначення Генерального прокурора. Крім того, сам Генеральний прокурор з моменту проголосування мав би публічно заявити про свій вихід з партії "Свобода" (за законом прокурорам заборонено перебувати в політичних партіях) та скласти мандат Народного депутата України.
Якщо пан Махніцький на посаді Генерального прокурора починає свою карєру з порушень законодавства, то зрозуміло, що за певні "домовленості" Надалу "протягнути" на посаду "свого" прокурора - справа техніки.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+3 #10 Бімба48 11.03.2014 00:52
Банах - це гідра прокуратури області, який своїми руками створив крупцію всієї прокуратури області. підімняв усіх нечичтих на руки прокурорів під себе. і дальше проваде свою зухвалу, ненаситну лінію безсоромної брехні. будуючи собі кар'єру на крові та каліцтвах чесних людей... ось його ЛИЦЕ!!!
Цитувати
 
 
-3 #9 Сергій 04.03.2014 05:36
Цитую віктор 1973:
Хіба віддавали життя за таку владу?
Шановні Надал та Банах, вам не соромно брехати і будувати кар'єру на крові та каліцтвах чесних людей.

А Надал тут при чім????? Він показав себе під час революції, як нормльний пацан і лідер громади
Цитувати
 
 
-3 #8 Сергій 04.03.2014 05:35
Цитую українець:
Оце герої....ГНАТИ НАХ ВСІХ .За право аренди землі під сраний кіоск треба відвалити 5 тис. зелені,а нерухомість в Італії в п. Надала за які шиші?Всіх нах з пляжу.....

а чого не пишев офіційні звернення, якщо ти так багато знаєш. Чи ти просто наклеп зводиш, бо доказів нема?
Цитувати
 
 
0 #7 Оксана 01.03.2014 10:58
А хто сказав, що вони - влада? Надала тернополяни вибрали собі абсолютною більшістю голосів. А Банах тільки перший зам. Новий прокурор області в першу чергу поміняє всіх замів... Головне питання зараз - хто буде новим прокурором області. Боронь Боже аналог Мовчана...
Цитувати
 
 
0 #6 Вікторія 28.02.2014 00:35
До"украінця", ви домотися мж собою якось з такими як ти . Хата і в Іспаніі і в Італіі. Трендіти всі вміють, факти давай
Цитувати
 
 
+6 #5 українець 26.02.2014 17:21
Оце герої....ГНАТИ НАХ ВСІХ .За право аренди землі під сраний кіоск треба відвалити 5 тис. зелені,а нерухомість в Італії в п. Надала за які шиші?Всіх нах з пляжу.....
Цитувати
 
 
+10 #4 народ 26.02.2014 15:46
знову народ лишився в дурнях... поваливши одну банду, допомогли прийти до влади іншій...
на рахунок Махніцького це взагалі абзац... людина яка була пару років простим слідчим в задрипаному районі стає Генпрокурором?? як таке можливо????
Цитувати
 
 
-8 #3 Вікторія 26.02.2014 15:14
А хто сказав що Банах і Надал куми? Це повна брехня, і не треба розпкскати плітки. Кумами вони ніколи не БУЛИ інфа 200%
Цитувати
 
 
+11 #2 Руслан Ліштаба 26.02.2014 14:32
Оце вже будуть царювати.Це вже будуть янукович + пшонка № 2 Хто постраждав від цих героів приходьте на Віче. Сьогодні о 17.00 на театральному майдані.
Цитувати
 
 
+11 #1 віктор 1973 26.02.2014 13:43
Хіба віддавали життя за таку владу?
Шановні Надал та Банах, вам не соромно брехати і будувати кар'єру на крові та каліцтвах чесних людей.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.