Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати Тернопільської міської ради вирішили бути схожими на своїх “старших братів” з українського парламенту і обласної ради.

Міському бюджету таке “задоволення” обійшлося в 200 тисячгривень

І відтепер під час чергової сесії, яка відбудеться у четвер, 24 лютого, народні облранці голосуватимуть за допомогою електронної системи “Рада”. Її у сесійній залі нещодавно встановила хмельницька фірма ЗАТ “Мікросистеми”, яка обслуговує більше 20 обласних центрів по всій Україні, в тому числі Тернопільську обласну раду.

Тепер кожен депутат отримає персональну картку для голосування.

Завдяки цій системі фіксуватимуть поіменне голосування депутатів, проводитимуть голосування у закритому режимі. Також дана система передбачає автоматичну реєстрацію депутатів, спрощену систему підрахунку голосів, дотримання процедури регламенту, тощо. Вартість даної системи - близько 200 тисяч гривень.

Хоча опоненти свободівців не вітають таке придбання, адже стверджують, що тепер з’явиться нова можливсіть для фальсифікації результатів рішень. Адже кілька іменних електронних карток можуть використовуватися одніє людиною- депутатом, в той час як самих власників карток може взагалі не бути в сесійній залі. Така “практика” широко застосовується як вУ Веховній Раді України, так і в обласній раді. Причому майже всіма політичними силами. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.