Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Якщо наші читачі пригадують, у січні-лютому ми публікували матеріали про те, як в Тернополі колектив «Агрокомбінат-Тернопіль» намагався розірвати договір купівлі-продажу частини павільйонів на ринку «Ласкаво просимо» судовому порядку. Оскільки підставна особа, такий собі громадянин Солонинка М.С., який купив майно за адресою майдан Перемоги, 4, протягом двох років не спромігся … за нього заплатити. Хоча, нагадаємо, здавав його в оренду, отримував за це гроші і т.п.,  стверджують в колективі «Агрокомбінат-Тернопіль».

Після тривалих судових баталій, при чому позивачем були надані всі можливі докази, суддя  Грицак Р. вирішив відмовити компанії  «Агрокомбінат-Тернопіль» і договір купівлі-продажу не розірвали. Тоді суддя чомусь повірив пану Солонинка, що той гроші заплатив, хоча жодних доказів цього останній  не навів.

А після наших публікацій на цю тему стається найцікавіше – Солонинка бере і перераховує гроші (див.фото 1 і 2 платіжки) на рахунок колишнього власника майна вже фактично в часі слухання справи в апеляційному суді (див. дату проплати і дату винесення ухвали) про розірвання договору в апеляційному суді.

Диво та й годі – бізнесмен два роки фактично брехав не тільки людям, а й в суді. Таке враження, що це йому хтось порадив таке зробити саме в часі слухання в апеляційній інстанції. До речі, слухання в апеляційному суді декілька разів переносилося.

Але не зважаючи навіть на цей факт вже апеляційний суд Тернопільської області (див. фото 3) 6 лютого 2014 року виносить ухвалу, якою залишає без змін рішення, яке прийняв суддя Грицак Р.М, і договір купівлі-продажу не розривають.

При цьому вже в ухвалі є цікавий нюанс, з якого можна зрозуміти, як суддя «викручувався». Адже написано, що пан Солонинка начебто заплатив раніше, а 3 і 6  лютого 2014 року вирішив заплатити ще раз. Ось такий він чесний «бізнесмен». Двічі за одне майно заплатив???

Це вже схоже на якийсь абсурд. Адже пан Солонинка тим, що заплатив гроші тільки тепер, сам довів, що він обдурював суддю Грицак і при цьому порушив умови договору купівлі-продажу. Адже в ньому чітко вказано, що за куплене майно він мав заплати в 30 денний термін. А пройшло вже два роки. В цивілізованій країні цього було б достатньо, щоб суд розірвав договір.  Але, як виявляється, цього мало для тернопільських суддів.

Виходить, що постановляючи  рішення суд першої інстанції та  суд апеляційної інстанції неправильно застосували норми матеріального і процесуального права, а отже дані рішення є незаконними та необґрунтованими, а також такими, що підлягають скасуванню.

 Колектив «Агрокомбінат-Тернопіль», звісно, не згідний з рішенням апеляційного суду і звернувся з касаційною скаргою у Вищий спеціалізований суд України з  розгляду цивільних і кримінальних справ (судова палата у цивільних справа). І сподівається, що хоча б там розберуться, чому тернопільські судді займають сторону «бізнесмена», який два роки дурив усіх і ще й сам це довів.

 І можливо зараз, коли всі говорять про люстрацію, люди в судівських мантіях почнуть керуватися законами, а не кулуарними домовленостями і зв’язками…

«Тернопільський тиждень»

Статті на цю тему:

Надал і його команда цинічно забирають у підприємців Тернополя бізнес та майно  

Майстер - клас від Надала і компанії, як майно громади Тернополя стає власністю … Надала і компанії

Дивні обставини однієї судової справи у Тернополі

Якщо ваш син працює в суді у Тернополі - ви у виграші?

фото 1

фото 2

фото 3

Коментарі  

 
+2 #2 обєктивно 28.02.2014 22:14
су.., лисий рулить і збагачується, коли вже народ міста пойме масштаби його "діянь" :sad:
Цитувати
 
 
+2 #1 не друг 28.02.2014 21:45
все гівно рано чи пізно спливає, от і тут доказано як підставні раби надальця ведуть бізнес...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.