Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як тільки на деяких Інтернет-сайтах зявилося повідомлення, що свободівці на майбутніх виборах до міської ради не будуть висувати на посаду міського голови Сергія Надала, той перестав наполягати на тому, що готовий пройти люстрацію через дострокові вибори.
Треба визнати, що вибори мера в травні (разом з президентськими) грали С.Надалу на руку. Невелике збільшення рейтингів після революції, списання всього, що не зроблено, на дочасність виборів і постреволюційну відсутність коштів, робило його серйозним конкурентом для всіх інших разом взятих.
Але радники Надала прорахувалися.
По-перше, вони не врахували, що після революції люди не будуть миритися з несправедливістю і не звертатимуть увагу на партійність чи вклад в революцію. Надала вже встигли назвати "головним корупціонером" в місті, і він нічого не тільки не зробив, але і не сказав у відповідь. Всі його "революційні" досягнення виявилися марними у порівнянні з тим, як тернополнам допекло його керування. Це стало для Сергія Віталійовича холодним душем, після якого він ще досі не оговтався.
По-друге, щоб провести дочасні місцеві вибори, повинен бути прийнятий з цього приводу відповідний Закон.
Для цього міський голова Тернополя може, наприклад, завернутися до Асоціації міст, знайти підтримку інших мерів (що в ситуації Сергія Віталійовича малоімовірно, адже його мери вже один раз кинули) та від імені Асоціації звернутися з листом до Парламенту. Але цього не зроблено.
Інший шлях - залучити до ініціативи розробити та внести Закон про дострокові місцеві вибори Народного депутата від міста Тернополя, свого побратима Олексія Кайду. Вони ж підписували якусь там угоду, як Кайда помагатиме Тернополю в статусі Нардепа. Сергій Віталійович робив з цього підписання мало не шоу, але зараз про реальну можливість добитися перевиборів - мовчок.
Таким чином, вважаємо, що заява міського голови Тернополя свободівця Сергія Надала про намір пройти народну люстрацію через дострокові вибои - є блефом та черговим окозамилюванням.
Якщо пан мер дійсно хоче виконати задеклароване, то він повинен, окрім розмов, перейти до діла: найбільш простим способом ініціювати внесення відповідного законопроекту та вимагати від фракції ВО "Свобода" у Верховній раді невідкладних консультацій з політичними партнерами та проголосування цього Закону, як першочергового.
В іншому випадку, ввжатимемо заяву мера про самолюстрацію черговою брехнею. А тернополяни цим ситі вже по горло...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+10 #1 Василь Семий 07.03.2014 14:30
Чого ви так вчепилися за ту люстрацію. Почекайте три-чотири місяці і "Свобода", як злочинна партія, буде поруч з КПУ, СДПУо та ПР. І хабарник та корупціонер Надал, і Фаріон, тягнибок з Сех, на совісті яких війна в Криму, як злочинці, будуть на смітнику нашої історії.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.