Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На адресу «Тернопільського тижня» продовжують надходити листи від людей з районів про те, хто на місцях намагається знову добратися до «владного корита». Ми публікуємо ці листи зі збереженням орфографії і стилістики авторів (почали ми зі статті І така ситуація у всіх райцентрах Тернопілля )

 Хто вони - Козівські люстратори?

Ще не висохли сльози  на очах рідних Небесної Сотні, ще не загоїлись рубці від ударів беркутівських палиць на тілах захисників України, як розпочались «розборки» та підкилимні ігри між представниками місцевої політичної еліти Козівщини.  Розподіл «тепленьких місць» залишимо на майбутнє, на  даний час важливим є проведення люстрації місцевими «патріотами».

Одразу ж виникає ряд суттєвих запитань щодо принципів люстрації, порядку, законодавчого закріплення тощо. І зрештою, найважливіше питання – а хто ж судді?

 Найголоснішим борцем за справедливість є місцевий крикун, якого свого часу прихистили (невідомо за які заслуги) в апараті Козівської районної ради на  «хлібну» посаду – Володимир Прокопів. Знайомство з біографією цієї особи викликає немало сумнівів щодо його моральних якостей та попередніх заслуг. І так по порядку.

Вказаний «Пан справедливість» ще у далекому 1984 році був засуджений за крадіжку на 3 роки. А не здається вам, що епоху керівників-зеків час завершувати? Покарання відбував на зоні - чи не разом із попереднім керівником держави? Напевно спільні умови перебування дозволили ідентифікувати себе серед своїх, адже у травні 2011 року
В. Прокопів  мовою «великого и могучего» тишком шле листа нинішньому його ворогу М. Азарову у якому звинувачує «помаранчеву» владу у бездіяльності: «Николай Янович, необходимо срочно произвести замену политических проходимцев и авантюристов, которые остались от команды Ющенко»!!!  Не виникає відчуття де-жавю? Вічний люстратор!!!

Де ж був В. Прокопів у період «Єврореволюції»? – Займався організацією внутрішніх чвар між керівниками Козівського штабу опору. Причина банальна – небажання керівників штабу, які добре знали минуле Прокопіва В., довірити йому кошти, зібрані на потребу Майдану. Однак пан Прокопів таки домігся свого: декілька разів зголошувався виступити кур’єром для передачі грошей, однак де кошти і кому передані - невідомо? Кажуть, що Прокопів В. непогано «піднявся на революції», але можливо то лише чутки…

Безперечно, оприлюднення додаткових фактів біографії В. Прокопіва, у тому числі і прокляття своїх рідних (його він сформулював письмово), відкриє громадськості і майбутнім керівникам району та області світло на вказаного «люстратора». А він є претендентом на посаду голови Козівської РДА, де уже розпочав спільно з керівничками Козівської райради розподіл посад та очищення. Непоганий люстратор, правда ж?

P.S. На кожен викладений факт є відповідні документи. Чекайте продовження. 

Хто рветься до влади у Чорткові?

Серед основних претендентів на посаду голови Чортківської РДА фігурує депутат Тернопільської обласної ради, бувший голова Чортківської райдержадміністрації та районної ради (період президентства Ющенка), у минулому голова Чортківської РО «Наша Україна» Олександр Стадник. Його кандидатуру підтримують і усіляко проштовхують чортківські чиновники, які сильно перестрашені революційними подіями в Києві, дуже бояться люстрації і за будь-що намагаються залишитися на «нагрітих» місцях.

Страшенно зацікавлені у поверненні до районної влади пана Стадника його однопартійці з «Нашої України», які у переважній більшості, задля збереження своїх посад, перебігли до Партії регіонів. Це в основному лікарі та освітяни, які за співпрацю з «регіоналами» ризикують опинитися за бортом. Не проти Стадника і місцеві бізнесмени та керівники агропідприємств. Всі вони разом взяті добре знають, що пан Олександр хоч зарекомендував себе й не поганим економістом, але зовсім нікудишнім управлінцем безсилим впливати на будь-який процес. Час перебування Стадника на зазначених посадах нагадує брежнєвський застій, коли було «жіть хорошо і жізнь хороша». Відповідно, чортківський бомонд чудово розуміє, що у випадку, коло Олександр Михайлович повторно очолить виконавчу гілку влади у Чорткові знов можна буде брати хабарі, виплачувати зарплати «у конвертах» та займатися іншими безчинствами на тлі розрухи у нашій багатостраждальній Україні.

Пан Стадник не однозначно сприймається чортківською елітою. Багатьох він розчарував своїми перебіжками на більш прибуткові посади, як ото з посади голови Чортківської районної ради на посаду директора Росохацького «Агропродукту».  Але за будь-яких умов він для них набагато вигідніший ніж хтось інший.

Ми небайдужі жителі Чортквіщини очікуємо корінних змін. а не повернення до минулого.  Шановна редакція, просимо інформувати громадськість Тернопільщини, може новообране керівництво Тернопільської області прислухається до думки більшості людей Чортківського району під час прийняття рішень щодо призначення на посаду голови Чортківської райдержадміністрації.

  

 

 

Коментарі  

 
+8 #2 не байдужий 11.03.2014 09:59
Дуже добре, що подаєте таку інформацію. Бувша влада не могла дати собі ради з цим горе-патріотом. То може теперішня розбереться з ним. Вся Козова знає, що він злодій і провокатор. Може вистачить новій владі розуму гнати в тришиї цього фальшивого героя.Вся його суть - це паплюження людей, до яких він має особисту неприязнь.
Цитувати
 
 
+9 #1 козівчанин 11.03.2014 09:47
Абсолютна правда!!! Крім того ще треба додати спогади студентів часів юності Прокопова, котрі приїзджали вечірнім поїздом до рідної Козови і ходили гурмами, бо добре знал - в кущах сидить прокіп і відбере сумку, шапку, гроші. А ще побиття екологічного інспектора. податківця за зауваження про нечесну підприємницьку діяльність, крадіжка електроенергії у місцевого АТП(пилорама поруч). І так далі. і так далі...список список безкінечний. Читайте і знайте козівських патріотів.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.