Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ці документи передали люстраційному комітету працівники обласного роддому, повідомив нас Тарас Білан

Тернопільський обласний перинатальний центр "Матері і дитини".

Керівник: Куценко Віктор Васильович.

Заступник : Якимчук Валентина Дмитрівна.

Схема хабарів та відкатів:

В перинатальному центрі (в народі – обласний роддом), в рік, проводять біля 1 000 порожнинних (кесарєве, гінекологічне) операцій . З них 70% робить головний лыкар або заступник. Вартість операції : 500-1000 доларів США (це від 350 000 до 700 000 в доларовому еквіваленті).

Нижчі по званні – начальники відділень (для прикладу гінекологія – Господарисько Володимир Васильович) відфільтровують серед пацієнтів багатших і морально гутують останніх до того, що потрібно дати.

Тим, що бідніші (30%) роблять операції звичайні лікарі. Щоб  «не засвітитись» пан К. та пані Я. в графіку операцій ставлять себе першими асистентами, відповідальними за розтин, тощо. По факту проводять операцію саме вони.

Окремо слід дати анестазіологу (від 1500 до 2000грн). Та ще оплатити страховий поліс (біля 650грн.).

Після цього обдертих до нитки клієнтів виписують додому після операції.

Всі ми знаємо про жахливий стан приміщень в род -  домі. Одна візьміть 700 операцій за рік розділіть на кількість робочих днів. Вийде, що керівник і нач-мед проводять по 2 операції в день. Виникає питання : коли тоді займатись прямими обов’язками : керівництвом род-дому.

В зв’язку з незакінченим ремонтом,  є палати в яких лежить по 14 чоловік. Перехід між корпусами здійснюється через двір (в т.ч. зимою) . В антисанітарні умови переміщена кухня.

Факти:

1.      В 2003р. на посаду головного лікаря  трудовий колектив рекомендував Богун.Л.М.  Але призначили пана К.

2.      З моменту приходу пана К. на посаду , кількість кесарєвих розтинів зросла в 3 РАЗИ!!!!!!!!!!!!!! Як Ви думаєте чому?

3.      Для залякування, збору хабарів, утримання в покорі  підлеглих (так званих «тупих») використовується КЕК – контрольно-експертна комісія.

4.      Ремонтні роботи в відділеннях проводяться за кошти працівників. Питання: де гроші виділені з Києва?

07.01.2013р. вагітну студентку фармацевтичного факультету  П.Л. Б (перші букви прізвища імені та по батькові) (24роки) переправили в пологове відділення  2- ої міської  лікарні  з діагнозом вагітність, вітрянка. В другій міській, через 15 хв відбулись пологи . Дитина мертва. Вагітну переправляти було заборонено. Вона була не транспортабельна через початок пологів. Скаргу зам’яли.

Всі Тернополяни були шоковані тим, що декілька років тому глухоніма вагітна народила в туалеті, в унітаз. Дитина мертва.

Але не всім відомі подробиці. Мати вагітної заплатила за перебування дочки в окремій палаті з нею, як перекладачем. Але начмед -  пані.Я.  це заборонила. Коли у вагітної розпочались пологи, персонал, не знаючи мову глухонімих, відправив її в туалет. Вагітна народила в унітаз. Дитина померла. Скарги родичів зам’яли…

При кожній зміні влади , з метою залишитись на посаді пан К. був членом партій: НДП, СДПУ(о), клон партії Регіонів - «Наша Батьківщина - Тернопільщина». А під час Євромайдану в Києві, не пускав людей на Майдан, і змушував їх їхати на Анти- Майдан.

Після перемоги Євромайдану, пан К(хвалився серед членів колективу). вже побував в владних кабінетах обласної ради  і «порішав» своє безхмарне майбутнє на цій посаді. 

Враховуючи вищевикладені факти звертаємось до ТОГО «Тернопільскі підсумки», і особисто до Білана Т.Б. проханням направити наше звернення в усі можливі інстанції та оприлюднити в ЗМІ.

 

alt

alt

Коментарі  

 
0 #37 Уляна 01.03.2018 21:42
Кесерили на Суворова була непроста ситуація кровотеча на 8 місяці .Дякую лікарям Франчук О.А Бере за і Волошин .Хлопчику 4.5 рочки
Цитувати
 
 
0 #36 Oksana 05.02.2017 21:53
Підтримую що стаття замовлена. Якимчук В.Д. лікар від Бога. Вона спасла мені дитину, сама приїхала до мене на роди в неділю в 12 ночі. Робила кесарське через неправильну будову матки. І про гроші нічого не вимагала. А ще обматюкала чергового лікаря дебілоїда який без грошей на мене навіть не дивився, хоча в мене вже були схватки. Побільше б таких лікарів
Цитувати
 
 
+1 #35 наталя с 28.03.2016 22:48
я вдячна В Куценку за нашу Юліанку це мудрий лікар який повністю відаеться роботі дай Бог йому здоровя ісили встояти проти крикунів і брехунів
Цитувати
 
 
-1 #34 Ірина Ярославівна 11.11.2015 22:47
Я також хочу додати що народжувала в Куценка перший раз в 2008році,а другий раз в 2013р,Лікар від Бога.Прекрасна людина,прекрасн е ставлення до майбутніх мамочок.
Цитувати
 
 
+1 #33 vidviduvachi 20.11.2014 11:38
v budunku surit sacharova 2 (ternopil)dejak i njanku duge pohano stavljatsja do ditej.Na ditej kruchat in prunuchujut,dug e pohane vindnoschenja do roduchiv dititej surit. vuchovatelku (bilschist) nechoroschi i duge agresuvni. Tam je odna duge agresuvna osoba jaka njanchut ditok. ditu plachut i hovorjat scho ich tam bjut i dajut duge malo istu.gal scho zeho nichto ne znaje. ditu surotu ne mogut sebe sami sachustutu.
Цитувати
 
 
-3 #32 Тетяна 06.10.2014 09:29
Непогоджуюсь з тим, що викладено в даній статті. Народжувала у березні цього року, попала на Суворова випадково - передчасні пологи, чудове відношення персоналу, надзвичайно хороші лікарі, особливо Андрій Вікторович та Ірина Леонідівна, а також старша акушерка - Ольга Іванівна. Настільки було хороше відношення, що просто хотілось "не дати хабара", а віддячити за їхні старання та людяність, проте вони всі категорично відмовились.
Цитувати
 
 
0 #31 OttavaUA 17.09.2014 01:42
Щось тут всі так лікарі захищають. Лікар має зарплату. Не влаштовує його, стях в руки і хрін в опу! Най щось ліпше знайде. Найдуця молоді, хороші і чесні спиціалісти! Родом то саме, корупційне, розболуванне і нагле віділення. Напевне в всій україні. Із всіх віділень. Корупція там страшена. Наприклад, жінка родила, роди трішки складні. Дохтор молодець, акушерка супер. Чесно хтілося відячити за їх старення. Нарколог (як той що по наркозах) Це піздец, мав з ним 2 рази справу. Потребував в 2 рази більше ніж я доктору дав. І попробуй відкажи. Трішки ціну збив. потім каже ще 190грн., на касу віднести. :lol: Питання за що? За один укол обезболювання? Тепер після родів, там капец. Хочиш додому плати и теж суми дяля мене космічні, незаплатиш. в дитячу лікарню направлять більше винесе. А питання за що, платити. Відношиння ніяке. Ніхто до тебе просто не прийде. Ходять кричать ніби перед місячними. Є в обласному родомі, хороші щирі чесні лікарі. Думаю якіб і на зарплату жилиб.
Цитувати
 
 
+3 #30 працівник стандартів 08.09.2014 13:21
Щодо Тараса Білана все правда.Бо як можна пояснити той факт, що він нагородив грамотою за заслуги в допомозі Майдану кадровичку стандартів ВИТЯГОВУ Т.А., яка дійсно збирала гроші на Антимайдан. Насильно здерла з людей під тиском звільнення 50 тис. гривень.
Цитувати
 
 
+7 #29 Angel 08.09.2014 08:49
Хочу стати на захист Куценка В.В ,народжувала ще в 2007 році,планове кесарське проводив саме Куценко,але лише тому що я звернулась до нього з цим проханням(сідни чне передлижання)сп очатку він оглянув всі мої папери та аналізи,а лише потім погодився на операцію,я поставила йому конверт з грошима але він одразу відмовився.Пройшла операція добре,дівчинка 3,600 здоровенька!за що велика подяка Куценку В.В!після пологів він особисто приходив і оглядав мене кожен день до виписки.Він справжній ЛІКАР,чуйна ,добра і справедлива людина!Зарас вагітна вдруге,народжув атиму в Куценка...
Цитувати
 
 
+12 #28 Rex 24.05.2014 20:15
Тарас Білан - закінчений клоун, який ходить по організаціях і організовує заколоти і звільнення. Пришиблене
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.