Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ЗМІ області стверджують, що кадрові питання в області вирішують три особи: Кайда, Деревляний і Побер. Але найбільше проблем з цим має новий голова ОДА Сиротюк О.М.

Хочу запитати Кайду.

Олександре Петровичу, а хто найбільше постраждав в області у зв’язку з Вашим приходом до влади у 2008 році? Кого ви відігнали у 2008 році від масного корита влади? Хто втратив безконтрольну владу та величезні прибутки у зв’язку з приходом у область «Свободи»? Хто поклявся відімстити «Свободі» під час важкої п’янки? Ви, напевно, вже і без мене здогадалися. Це екс-голова обласної ради Михайло Миколенко, член «Батьківщини». Його поза очі знайомі називають «Чорний павук». Він ніколи нікому нічого не пробачає.

З приходом до влади «Свободи» він записався, як подейкують, до «Правого сектора» (тут, звісно, ми з авторкою листа не погоджуємося, бо насправді Миколенко, як і нші фігуранти цього листа, немають жодного, принаймні офіційного, стосунку до "Правого сектору" - прим.ТТ).

12 березня 2014 року молоді члени Тернопільського «Правого сектора» в ультимативній формі вимагали від Сиротюка замінити кандидатуру Р. Левчука на посаду заступника голови. Це дуже молоді, патріотично налаштовані чудесні хлопці, які щиро вірять у добро і правду.

Пане Кайда, а хто, як Ви думаєте, формує їх думки? Хто є для них ніби рідною мамою, а насправді хитрою мачухою (вона ніколи не була мамою). Так, пані Оксана, «близька знайома» Миколенка, яка працює  десь в освіті і є «великою патріоткою». Правда, статки свої (магазин та ін.) заробила в тяжкі часи за границею. На мою думку спрацювала досить банальна схема: Миколенко – п. Оксана – «Правий сектор» - проблеми Сиротюка.  Я не виключаю, що замість Левчука Миколенко хоче «запхати» свого синка Олега.

Миколенко прагне взяти реванш, дуже вже йому сподобалася посада голови Тернопільської обласної ради. Але у цьому йому заважає «Свобода» і Ви, пане Хомінець В.П.

Інформація для роздумів.

P.S. Цей лист, що надійшов на адресу сайту, не анонімний. Але з певних міркувань ми не вказуємо його автора.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.