Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулого тижня ми писали, що мер Тернополя оголосив фактично війну «Тернопільському тижню».

Адже  в соцмережах на адресу нашого порталу днями почали погрожувати неофіційні радники Надала, а згодом і офіційний сайт мерії опублікував начебто спростування однієї з наших статей, яку ми згодом розбили в «пух і прах» аргументами. Але, схоже на те, Надал так і не зрозумів – ТТ не залякаєш такими речами.  І от колишній податківець зробив наступний крок.

У неділю ввечері в приміщенні Галицького коледжу (чи інституту, як хто називає, де останніми місяцями, після того як керівник цього закладу, Марія Бабюк, вступила до лав тягнибоківців, вони й збираються регулярно) знову було зібрання свободівців Тернополя. І на нього прийшов Сергій Надал зі свитою.

І от, як нам повідомила людина з близького оточення мера, Надал перед свободівцями раптом заговорив про загрозу зі сторони двох місцевих сайтів. Суть знервованого, а тому почервонілого мера, зводилася до того, що два портали – «Тернопільський тиждень" і «Провсе» - вже дістали як його персонально, так і всіх побратимів. Що саме ці два ресурси своїми викривальними матеріалами різко понижують авторитет, а що найголовніше – рейтинг ВО «Свобода» на Тернопільщині і особисто Надала як міського голови в Тернополі. 

Це було вперше, повідомив нас наближений до мера соратник, коли посадовець такого рівня дозволив собі фактично відкрито заявити – з цим треба щось робити, поки не пізно.

Що мав на увазі очільник Тернополя і «патріот» Надал під своїми словами «треба щось робити з цими сайтами» - залишилося незрозумілим. Чи він закликав тягнибоківців «досити» ці сайти ( а ТТ останнім часом це "щастя" має чи не після кожної авторської публікації про свободівців на Тернопіллі чи мера Надала), чи тролити, чи юридично чи кримінально-бандитсько  переслідувати редакторів чи власників зазначених інтернет-ресурсів – сказано перед активістами не було. 

Тож ТТ звернувся до мера Тернополя за посередництва його помічника за коментарем – то що, пане Надал, ви мали на увазі, коли заявили перед свідками, чому є доказ, що «треба щось робити з цими сайтами»?

Бо це вже, вибачте, не просто погрози якихось ваших піарників. Це погроза посадової особи, «патріота», на адресу реальних людей, які працюють у зазначених інтернет-виданнях. Ми сподіваємося на ваше роз’яснення ваших же слів.

У відповідь від помічника мера після консультацій з ним (помічника з мером) ТТ отримав відповідь: «Ми залишимо це без коментарів»

І вже сьогодні на офіційному сайті Тернопільської міськради зявилося «відкрите звернення» (певно, саме так зараз вирішили називати брифінги чи прес-конференції мера Тернополя) про його палке бажання поспілкуватися з представниками ЗМІ. Спрогнозуємо, що пан Надал буде розказувати про провокації зі сторони певних ЗМІ. Але то таке – він керує Тернополем і скликає журналістів. ТТ підготує своїх пару питань, як і просить прес-служба, надішлемо їм і побачимо, чи на них дасть відповідь Сергій Віталійович.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

Шановні представники засобів масової інформації!

У четвер, 20 березня о 12 год. запрошуємо Вас на зустріч з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Міський голова відповість на Ваші запитання. Місце проведення: сесійна зала Тернопільської міської ради. Тривалість: 1 год. Для належної підготовки інформації пропонуємо Вам попередньо надсилати свої запитання до міського голови на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Повідомляємо, що зустріч транслюватиметься в онлайн-режимі на офіційному сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua. Пропонуємо Вам розмістити трансляцію на Ваших ресурсах (код трансляції буде надано за 2 год. до початку зустрічі). Звертайтесь за акредитацією (0675992519).

Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації ернопільської міської ради

Коментарі  

 
+2 #7 мені от цікаво 23.03.2014 22:19
а що за такі тупі коменти про якісь "пустопорожні балачки", як на мене ТТ єдиний сайт з місцевих і я не раз це відмічав для себе і бесідах з друзями, хто від початку своєї роботи регулярно і методично пише викривальні статті про злодійську владу в Тернополі. І якщо це тут написано що надал таке ляпав - то так і було, а то би вже той мер в суд побіг, але він вже певно давно я і нші тягнибаківці переконалися - судитися не має про що, бо журналісти доведуть свою прваоту, от і вся правда, так що тримайтеся, і скоро ми спільно цих воргюг цинічних точно поженемо з міста і області
Цитувати
 
 
+2 #6 обєктивно 19.03.2014 14:17
не знаю як на провсе, а на цьому сайті надала і його бригаду викривають по-дорослому, з доказами, докуменами, фактами, і бачу тут про всіх політичних сил без винятку пишуть без прикрас, той понятно що цей сайт як кістка в горлі багатьом, але читачі підтримують, люди звертаються зі своїми проблемами- а це і є результат роботи журналістів, такщо так і тримати надалі 8)
Цитувати
 
 
-3 #5 pp 18.03.2014 19:47
Я не Надал і не свободівець, але мені також набридли ці пустопорожні нападки. Якщо можете люструвати Надала - давайте, з доказами, як годиться. А гавкати і хапати зубами за штани залишіть тернопільським шавкам.
Цитувати
 
 
-3 #4 яркоп 18.03.2014 19:29
А як мав Надал реагувати якщо дійсно на сайті регулярно публікуються маніпуляції та брехня???
Цитувати
 
 
-5 #3 Василина 18.03.2014 17:15
До Петра Камінь а чого би тобі самому в Надала не спитатися, ти бідолаха так пробуєш просунути це питання. Кожна людина має право на законну відпустку, і мер в тому числі. А де і з ким це вже його справа. Чи бідолашка хотів з ним відпочити а тебе не взяли
Цитувати
 
 
+6 #2 Петро Камінь 18.03.2014 16:28
Пропоную для вашого сайту питання надалу - де він відпочиав за кордоном, в той час, коли люди воювали та мерзли на євромайданах Києва і Тернополя. Яку мастику він використовує для лиж в Альпах. Особливо на кінець 2013 і початок 2014 року?
Цитувати
 
 
+2 #1 Руслан Лиштаба 18.03.2014 16:03
Надал закидає комуністичні гасла. Хто говорить правду про них - той враг народу. В неділю на майдані просив не говорити правду про нього бо зараз війна в криму. Хоче щоб ми не дивились як він грабує і окуповує громадян Украіни (маю докази його злочинних дій) бо він герой тому що на майдані тріпає язиком. Надал і Путін два окупанта. Путін окупував Крим Надал окупував мій будинок (замурував єдиний вхід до мого будинку сорокаметровою стіною на Будного і засипав це все землею). Надал - Путінський шпіон. Геть окупантів. тел. 063 3280584
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.