Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк відвідав розформовану 11 Тернопільську окрему гвардійську артилерійську бригаду. Очільник області оглянув стан  приміщень та територію вцілому.

"Приміщення зруйновані зсередини, від попередніх ремонтів немає і сліду, потрібно чимало коштів, аби все тут відремонтувати, - каже керівник області. - Але територія велика і ми вирішимо, що тут можна облаштувати, аби не втратити те, що ще залишилося".

Олег Сиротюк дав доручення структурним підрозділам подати пропозиції щодо можливостей подальшого використання приміщень колишньої артбригади.

Примітка ТТ. Як можна побачити на фото від прес-служби, Сиротюка супроводжувала і "свіжоспечена" начальниця патронатного відділу ОДА пані Чашка (не в камуфляжі). Але якщо її присутність поруч з "головним тілом області" ще можна зрозуміти, то що робив біля Сиротюка свободівець Володимир Стаюра, пояснити вкрай важко. Адже офіційно керівник ВО "Свобода" на Тернопільщині ніби в ТОДА не працює.

Ще якби він був в касці, з пістолетом і в камуфляжі, як Стаюра ходив останніми місяцями по Майдані і облдержадміністрації, то натяк був би зрозумілий. Але зараз то він по іншому, судячи з фото, "екіпірований". Тож хіба самі свободівці приставили Стаюру до Сиротюка в якості "смотрящого"?

сиротюк, стаюра, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+3 #5 Розсмішили 21.03.2014 08:58
Дякую, ТТ за гумор. П. Стаюра вже награвся у війну, коли її не було, а тепер, коли є загроза - став штатським смотрящим!
Цитувати
 
 
+4 #4 Алекс 20.03.2014 19:52
Відновити частину конче і бігом.
Цитувати
 
 
+4 #3 Алекс 20.03.2014 19:51
Відновити військову частину треба конче і бігом. Поскільки в Тернополі немає місця підготовки новобранців.Та й в самому місті ще проживає досить колишніх військових із тієї частинию, які були вимушені піти чепез антидержавну діяльність режиму Януковича.
Цитувати
 
 
+16 #2 тернополянин 20.03.2014 11:53
в мене є сумніви-чи взагалі партія свобода в чомусь компетентна,окр ім грошей...
Цитувати
 
 
+8 #1 Анна 20.03.2014 11:43
пропоную відновити воєнну частину, але яку це повинен визначати не сиротюк і не надал а незалежні спеціалісти, які компетентні яке сучасне озброєння повинно бути, в таких питаннях партійці не компетентні
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.