Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми і прогнозували ще 5 березня в статті  (У свободівців на Тернопільщині зміни: Бицюра від Надала піде до Сиротюка?), одним з заступників голови обласної державної адміністрації має стати свободівець Леонід Бицюра.
Про це очільник області Олег Сиротюк повідомив на віче 9 березня.
З того часу пан Бицюра спить і бачить себе працівником ОДА, хоча насправді ще проходить обов'язкову в такому випадку перевірку та відповідне затвердження в Києві.
Нагадаємо, Бицюра Леонід Олексійович свого часу був помічений,як особа, що з'явилася в кадровому резерві Президента Януковича, а ще перед тим підписав Декларацію "Молодь обирає Януковича" (див. статтю
Свободівський мер Тернополя пригрів "Молодь за Януковича").
Але міський голова Сергій Надал неохоче відпускає свого підлеглого на службу до Сиротюка. На засіданні виконавчого комітету 19 березня (пройшло 10 днів, як Бицюру на Майдані назвали заступником голови ОДА) контроль за виконанням рішень виконавчого комітету продовжують класти на Леоніда Олексійовича, хоча зрозуміло, що він нічого більше в Тернополі не контролюватиме (
http://rada.te.ua/normativnie-dokument/rishennya-vikonavcho/21798.html).
Нагадаємо, що Бицюра був делегований в заступники ще Заставному за погодженням з Сиротюком. Надал мав бажання звільнити Леоніда Олексійовича, але не знайшов як це пояснити публічно, адже обидвоє є свободівцями.

Тому пана Бицюру відправили в почесне заслання - заступником з гуманітарних питань в приміщенні подалі від Листопадової (на цій вулиці розміщені мерія та обласна прокуратура)

"Тернопільський тиждень"

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 небайдужий 31.03.2014 11:39
А це, мабуть, проблема "Свободи" у кожному районі. "Свобода" є, а достойних людей нема. Дали їм кілька посад по квоті, а вони, бідаки, знайти полюцького нічого не можуть. Тому й втрачає Тягнибок свої позиції з такими партійцями, безмозглими, обмеженими та безграмотними.Ганьба!!!
Цитувати
 
 
+5 #1 тато 28.03.2014 12:22
В Бережанах КАТАСТРОФА !!!! Головою районної ради хочуть пропхати Кленика-ЦЕ МЕЖА ДУРОСТІ !!!!!причина-БО ВІН ЗІ *Свободи*-народ в шоці-неграмотний,не вміє говорити,не освічений,хамов итий,НІКОЛИ НЕ ПРАЦЮВАВ НА КЕРІВНИХ ПОСАДАХ З ЛЮДЬМИ...ТЯГНИБОК !!!такі твої члени компроментують партію ...ДУРДОМ!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.