Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський минулого року отримав понад 263 тисяч гривень доходу.

Про це повідомляє сайт Верховної Ради України.

Кошулинський направив до Державної податкової інспекції декларацію про доходи, зобов`язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця за 2013 рік.

Відповідно до декларації, загальна сума сукупного доходу віце-спікера парламенту та членів його сім`ї склала 323,5 тис. грн.

Із них доходи самого Руслана Кошулинського - 263, 7 тисяч грн, у тому числі заробітна плата - 224, 3 тисяч грн, дивіденди, проценти - 2 тис. 147 грн; сукупний доход членів сім`ї - 59,8 тис.).

Заступник голови Верховної Ради володіє квартирою (235,4 кв.м.) та гробівцем.

Також Кошулинський володіє легковим автомобілем Ford Transit Connect (об`єм двигуна - 1598 куб. см), автомобілем ЗаЗ 968М, 30,8 кВт., причепом ПВ-350.

Минулого року Кошулинський витратив на утримання майна, що перебуває у його власності, 6 тис. 950 грн.

На рахунках Кошулинського у банках та інших фінансово-кредитних установах є 9,8 тис.,  на рахунках членів сім`ї - 36,9 тис.

Українська правда

 

Коментарі  

 
+2 #1 небайдужий 31.03.2014 16:07
Боже, яка бідося... Куда там нам, пересічним громадянам. Ну ще якусь сяку-таку квартирку може і маємо, а от гробівець - це вже розкіш, справді. А ще кажуть, що вони за народ. Не вірю...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.