Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про законотворчу роботу Народного депутата України від міста Тернопооля свободівця Олексія Кайди ми згадували в статті Народний депутат за півтора роки встиг «кинути» мера Тернополя?

Йшлося про те, що всі його проекти законів ніяк не допомагають виконувати Декларацію зобов'язань перед громадою міста, яку йому підсунув його ж побратим міський голова Сергій Надал.
Зараз ми звернемо увагу на інший аспект законотворчої діяльності того ж Кайди.
Олексія Петровича неодноразово били. Трохи по ребрах, трохи в голову.

Як правило, це відбувалося під час урочистостей з нагоди 9 травня. Минулого року його били за командою пана Облещука, який нещодавно став начальником УМВС і проти якого так виступають свободівці.
Міліціонери свої дії пояснювали нормою закону "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років". Зокрема, стаття один визначає, яким має бути прапор Перемоги - є  символом  перемоги радянського народу та його армії і флоту  над  фашистською  Німеччиною  в  роки  Великої Вітчизняної  війни. Зовнішній  вигляд  копій Прапора Перемоги має відповідати вигляду  штурмового прапора  150-ї  ордена   Кутузова II ступеня Ідрицької стрілецької дивізії.
Крім того, стаття друга цього ж Закону вказує на форми святкування: установлення почесної  варти  біля   Вічного   вогню,   могил Невідомого солдата і Невідомого матроса, покладання вінків, квітів до пам'ятників та меморіалів.
Ця ж стаття вказує і на те, як може використовуватися прапор Перемоги: використання  копій  Прапора  Перемоги  біля  Вічного  вогню, могил   Невідомого  солдата  і  Невідомого  матроса; суспільне використання  копій  Прапора   Перемоги   під   час урочистих  заходів,  присвячених  Дню  Перемоги,  які здійснюються органами  державної  влади,  органами  місцевого   самоврядування, організаціями,  громадськими об'єднаннями,  покладання  вінків до могили Невідомого солдата  у  місті  Києві  та  інших  пам'ятників Великої Вітчизняної  війни 1941-1945 років у День Перемоги й інші дні, пов'язані з подіями Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, - дні визволення та дні оборони населених пунктів від  німецько-фашистських  загарбників.
Іншими словами, Олексій Кайда навіть не спробував внести зміни в Закон України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років". Таким чином, нічого не зроблено, щоб заздалегідь протидіяти провокаціям та черговим протистоянням між українцями.
І якщо жменька тернопільських комуністів захоче провести свій мітинг, то міліціонери знову змушені будуть їх захищати від того ж Кайди (чи його побратима Головка, який тоді ж кидав у натовп людей димову шашку), який за півтора роки своєї депутатської діяльності так нічого і не зробив, щоб українці по-іншому подивилися на відзначення 9 травня.

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.