Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Завжди вважав, що замовні матеріали у ЗМІ та медіа-кілерство – ознаки цивілізаційного дикунства. А поливання політиків брудом і перекручування фактів більше б пасували черговому етеру Дмітрія Кісєльова, ніж відомим українським виданням, які зберігали обличчя навіть за умов шаленого тиску Банкової.
Втім, брехня й облуда залишаються для багатьох українських медіа головним сенсом роботи. Маю на увазі нещодавню новину, перекручену "Українською правдою" і поширену в такому вигляді ще кількома ЗМІ.
На перший погляд – звичайна новина: свободівця Сергія Рудика призначили головою Державного агентства земельних ресурсів. Це означає, що ВО "Свобода" бере на себе політичну відповідальність за реформування однієї з найбільш корумпованих в Україні царин. І я впевнений, що наші побратими зуміють вимести там корупцію і поламати всі схеми режиму Януковича.
Однак замість інформаційного повідомлення я побачив чергову порцію брехні та "свободоненависті". Нашу політичну силу і Сергія Рудика "Українська правда" звинуватила в усіх смертних гріхах. Ба більше, як і в часи темників, намагаються накинути думку, що "Свобода" просуває у владу корупційних монстрів епохи Черновецького.
Вважаю, що такий інформаційний сморід, який отруює українців, потрібно якнайшвидше зупиняти. Саме тому хочу публічно запитати в "УП":
1. Ви звинувачуєте нашого свободівця у тому, що він працював заступником голови КМДА Л.Черновецького. Але забули додати, що з початку грудня минулого року впродовж 3 місяців він був революційним комендантом Київради і одним із організаторів Комітету самоврядування Києва. А раніше як заступник голови КМДА відповідав за внутрішню політику та очищення Києва від комуністичного сміття. І, на відміну він багатьох київських "діячів", він може показати реальні результати своєї роботи. Це перейменування вулиць Січневого повстання на вулицю імені Івана Мазепи, Комінтерну – на Симона Петлюри, Червоноармійської – на Велику Васильківську і багатьох інших.
До речі, "УП" мала би пам'ятати, що рішення про перейменування вулиці Радянської України на Георгія Ґонґадзе також розробляв і лобіював депутат Київради Сергій Рудик. А ваше видання не раз друкувало фото знесення у столиці пам'ятників косіорам, іллічам і петровським, де заступник голови КМДА стояв із молотом у руках в оточенні комуністичної нечисті.
2. Ви пишете про нашого свободівця як про "випадкову людину в партії". Наша команда завжди вирізнялася тим, що приходили до неї лише сильні духом і переконаннями. Як свободівець, 2010 року він не ховався у партійному списку, а балотувався в мажоритарному окрузі у вотчині Тулуба, а не в областях, де "Свобода" має високі рейтинги. І якби не кілька тисяч вкрадених голосів – ми мали б сьогодні у парламенті ще одного патріота-свободівця, а не олігархо-"регіонала" чи гнилого лібераста.
3. У своїх матеріалах ви настійливо "сієте" у голови читачам цинічну брехню про непрофесіоналів-свободівців. Знову ж таки, скажу на прикладі Рудика. Українська та європейська освіта, кандидат історичних наук, лідер кількох громадських організацій. Керував Держкомом у справах національностей і міграцій, працював заступником голови КМДА, очолював секретаріат нашої парламентської фракції. І таких професійних менеджерів у "Свободі" досить, щоби формувати виконавчу владу і реально змінювати країну.

Ігор Мірошниченко, Народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації. Член Політради ВО "Свобода", журналіст, аналітик

З блогу на УП

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.