Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Партія регіонів закликала українських військових не виконувати "незаконні накази чинної влади". Про це йдеться в офіційній заяві партії, оприлюдненій у понеділок.

У ПР назвали "неприпустимими, протизаконними і такими, що сіють паніку серед громадян України", заяви виконуючого обов'язки президента Турчинова про притягнення Збройних сил до "антитерористичної операції" на сході країни.

У заяві сказано, що "чинна влада, посилаючись на закони України "Про Збройні сили України" та "Про боротьбу з тероризмом" намагається виправдати власне безсилля в діалозі зі східними регіонами України.

У ПР кажуть, що "замість того, щоб врегулювати ситуацію мирним шляхом, збирається ввести війська і проводити так звану антитерористичну операцію, фактично спецоперацію проти власного народу".

Регіонали, також зазначають, що відповідно до статей 85 і 106 Конституції це не може бути одноосібне рішення Турчинова.

Це важливе, вкрай болюче питання обов'язково повинно бути обговорене у парламенті після видання відповідного указу.

"Закликаємо всіх військових згадати, що відповідно до статті 1 Закону України "Про Збройні сили України" жодні надзвичайні обставини, накази чи розпорядження командирів і начальників не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій по відношенню до цивільного населення", - сказано в заяві.

"А владу закликаємо повернутися в конституційне русло і не робити поспішних необдуманих вчинків, ціною яких можуть стати життя громадян України", резюмується в документі.

Як повідомлялось, ввечері 13 квітня у своєму виступі в Ростові-на-Дону колишній президент Віктор Янукович, як "головнокомандувач"  закликав військовослужбовців України не виконувати "злочинні накази".

Нагадаємо, вранці 13 квітня у Слов'янську почалася антитерористична операція під керівництвом СБУ. Силовики розблокували два блок-пости з боку Краматорська і з боку Харкова. Сепарастисти чинили опір і підпалили барикади.

Координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що під час антитерористичної операції постраждали троє правоохоронців.

Тим часом, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про одного загиблого офіцера СБУ та п’ятьох поранених. Згодом з’явилася інформація прес-служби Донецької ОДА про одного загиблого і дев’ятьох поранених.

Тиждень.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.