Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розпочато кримінальні провадження за фактами подій під Тернопільською міськрадою 25 квітня 2014 року

Прокуратура м.Тернополя здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих слідчими міліції за фактами незаконних дій, які мали місце 25 квітня 2014 року під Тернопільською міською радою.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальні правопорушення за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).
Також прокуратурою області проведено перевірку за заявою міського голови Тернополя щодо можливої бездіяльності міліціонерів під час сутичок 25 квітня 2014 року біля міськради між окремими громадянами .Слідчими прокуратури області розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.367 КК України (службова недбалість), за результатами розслідування якого діям правоохоронців буде надана належна правова оцінка.

В обласній міліції також запевняють, що за фактами подій, які мали місце поблизу Тернопільської міської ради 25 квітня, слідчі Тернопільського міськвідділу міліції того ж дня відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

В ході проведення слідчих дій, вивчення відеоматеріалів та з’ясування всіх обставин вищевказаних подій дане кримінальне провадження було перекваліфіковане на частину 4 статті 296 ККУ (дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Правоохоронці зафіксували конфлікт під стінами Тернопільської міськради. Декількох осіб, які вчиняли хуліганські дії та порушували громадський порядок, міліціонери встановили. Наразі з ними проводять слідчі дії.

До слова, ніхто із правоохоронців та учасників мітингуне постраждав та в медичні заклади міста за допомогою не звертався.

Факти оприлюднені Тернопільським міським головою у ЗМІ з приводу подій під стінами мерії 25 квітня працівники міліції перевіряють у рамках розслідування вищезазначеного кримінального провадження.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...