Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

4 травня Тернопіль відвідав лідер ВО "Свобода" та кандидат на посаду Президента України Олег Тягнибок.
Сергій Надал, який обраний мером обласного центру саме як свободівець, трохи нервував. Він намагався постійно бути поруч з лідером, щоб той не почув інших, окрім "правильних" думок про роботу міської ради.
Найбільше Сергій Віталійович переживав за контингент, який прийде на зустріч в "Березіль".
І тут Надалу фортуна усміхнулася.
Пенсіонери, більшість яких і була в залі, не сказали ні слова, хоча з 5 травня їх позбавлять безкоштовного проїзду в громадському транспорті.
Любецький, Білан, Карпишин та інші активісти, які так щедро розсилають журналістам свої думки про "поганого Надала", промовчали і жодного питання щодо порушуваних ними раніше питань Тягнибоку так і не поставили (заради обєктивності варто додати, що ці люди на вулиці перед початком зустрічі в "Березолі" висловили свої претензії лідеру свободівців і навіть вручили йому якусь петицію)
УНСО, які грозилися закидати мерію "коктейлями Молотова", теж Тягнибоку претензій по роботі Надала не озвучили.
Ландяк, який після домовленостей між Надалом, людьми та забудівником спровокував черговий конфлікт на стадіоні колишнього ХБК - теж не мав що сказати Тягнибоку.
Працівники МШЕДу, напевне проміняли зустріч з Тягнибоком на садіння картоплі.

Тільки один чоловік спробував сказати Тягнибоку, що в парках Тернополя будуються ресторани. Але це мер міста категорично заперечив (при цьому він певно забув, в якому ресторані, що приростає все новими добудовами, задля чого вирізуються навколишні дерева, працює його його власна дружина - прим.ТТ).

Та тут ситуацію розрядив отаман Ігор Вардинець, який почав нахвалювати Тягнибока і його передвиборчу кампанію.
Тобто фактично всі ті, хто звинувачував Надала, ПРОМОВЧАЛИ на зустрічі в "Березілі" з Тягнибоком  - єдиною особою, яка змогла би Надалу, принаймні, зробити зауваження.
Нам залишається привітати Сергія Віталійовича: основні його критикани виявилися бійцями "диванної" сотні...

Сергій Надал може перевести подих і випити за їхнє здоров'я...

Підкреслимо - в цій статті описано те, що відбувалося в середині "Березіль", безпосередньо на зустрічі з Тягнибоком.

Бо перед нею при вході в приміщення група тернополя влаштувала невеличке шоу для лідера свободівців і Надала, на якому покричали-полементували, ці сцени  були відзняти і все втихомирилося...

P.S. А от який мав вигляд пан Надал на зустрічі Тягнибока з електоратом, найкраще ілюструють фото нашої колеги з Львів Тернопіль щоденно

«Тернопільський тиждень»

надал, тягнибок, зустріч, березіль, фото, тернопільський тиждень

надал, тягнибок, зустріч, березіль, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-3 #9 Ігор К. 07.05.2014 16:35
такі в нас опіздиціонери... вони тільки кричати вміють... Але з другого боку, може вони боялися, бо правди в їхніх словах не густо...
Цитувати
 
 
+6 #8 аналітик 06.05.2014 13:53
Ну чому ж? Карпишин задавала питання. Але чи хватить сміливості "демократам" чесно відповісти на них.
Цитувати
 
 
+7 #7 Це - я 06.05.2014 11:50
Надал, знай - час розплати настав. І відплати також.
Цитувати
 
 
+7 #6 Це - я 06.05.2014 11:46
Час запитань закінчився 20 лютого 2014 року. Настала доба рішучих та адекватних дій.
Цитувати
 
 
-12 #5 яркоп 05.05.2014 17:45
Судячи з переповненого залу Березіля, котрий багаторазовими оплесками підтримував Тягнибока можна з впевненістю сказати, що Свобода і Надал маю величезну підтримку в Тернополі. А кілька десятків невдоволених це мізер!
Цитувати
 
 
+3 #4 Андрій Любецький 05.05.2014 14:12
Я в Березіль не заходив. І перед тим поїв :-)
Цитувати
 
 
+12 #3 Наталі 05.05.2014 13:56
А чому дивуватись, приїхав такий самий, як наш мер, який на людських смертях заробляв гроші для свого блага. Потрібний час і Бог за все зобовяже відповідати.
Цитувати
 
 
-15 #2 Рома 05.05.2014 13:30
Не задавали питань, бо сцикуни. Тільки кричати можуть і коменти під статтями писати. А реально, якщо докопатися, то немає до чого. Надал дуже багато зробив для міста і громади.
Цитувати
 
 
+11 #1 Вірочка 05.05.2014 12:04
Білан продався свободівцям і разом з свободним регіоналом Бицюрою пив горілку в Одесі на крейсеру "Тернопіль" бляшанку від якого привезли в міську раду. Саправді диванна опозиція Надала! Респект Сережа можеш далі дерибанити Тернопіль. Тернополяни закричать Слава Бен надалу
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.