Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цей тиждень в обласній державній адміністрацій почався з порушення закону.
Як нам розповіли одразу декілька людей (звісно, їхні прізвища
ТТ не може  афішувати) керівник апарату ОДА Марія Чашка, посилаючись на усне (!) доручення голови ОДА Олега Сиротюка почала збирати особові справи працівників адміністрації.
Зазначимо, що в особові справи входять копія паспорту, ідентифікаційного коду, автобіографія, дані про трудову діяльність, включаючи трудову книжку, декларація про доходи тощо.
Значна частина рядових працівників навіть не знає, що керівники управлінь та відділів, без їхнього відома передали документи, що містять персональні відомості, керівнику апарату, яка навіть не має права їх збирати.
Частина службовців почала придумувати власні версії, навіщо їхні дані збирає такий же посадовець, як вони самі. До речі, побоювання простих людей небезпідставні, адже в особових справах є всі документи, необхідні для оформлення, наприклад, кредиту. І працівник навіть не буде про це знати, якщо злочинний задум вирішать реалізувати. Між іншим, довідку про розмір отриманої зарплати також вимагали. Цих даних немає в особистих справах, але керівникам структурних підрозділів поставили завдання і це подати.

Крім того, начальники управлінь та відділів будуть нести особисту відповідальність за розголошення особистих даних без згоди своїх підлеглих. І нічого вони пояснити не зможуть - Марія Чашка давала ж усну (!) вказівку.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+3 #1 ана 15.05.2014 14:30
чашка доведе нас до ручки.....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.