Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

порошенко, барна, тернопіль, фото, тернопільський тиждень  Вже ні в кого немає сумнівів, що "шоколадний король" Петро Порошкенко стане черговим українським Президентом. Враховуючи, що раніше ми мали двох Леонідів та двох Вікторів, пана Порошенка гострі язики відразу нарекли Петром 1. 

Залишається лише проаналізувати, хто ж може стати намісником Петра 1 на Тернопіллі?
Варіант 1
Олег Сиротюк залишиться керувати областю. Як не дивно, але логіка в цьому є. Віддавши на відкуп свободівцям Тернопільщину, порошенківці повністю їх дискредитують перед майбутніми парламентськими виборами. Електорат Тягнибока, звісно, розпорошиться на інших радикально налаштованих політиків, але свої відсотки також отримає порошенкова "Солідарність", чи інший проект з-під крила Президента. Результат Тягнибока показав, що свободівці не так далекі до політичного забуття, як це здавалося ще перед революцією гідності. Якщо так станеться, то посадовці та голови районів за квотою УДАРу ітимуть на відверту конфронтацію з Сиротюком і політичний та економічний спокій нам буде тільки снитися.
Варіант 2
Головою обласної адміністрації стане хтось з ударівців. Адже ця партія повністю "лягла" під Порошенка, а її лідер Віталій Кличко навіть поступився своїми амбіціями самому поборотися за крісло на Банковій. Малоімовірно, що губернатором захоче бути Ігор Побер, якому значно комфортніше сидіти в парламенті статистом, ніж брати на себе відповідальність за відверто проблемну область. Враховуючи, що з кадрами в УДАРі не густо, не виключено, що в область можуть прислати заїжджого. Перед ним стоятиме лише одне завдання - "зробити" вибори до Парламенту "потрібній" партії. 
Варіант 3
Область очолить Степан Барна, або наближені до нього люди. Відомо, що пан Барна очолював штаб Порошенка, знайомий з багатьма людьми з близького оточення "без пяти хвилин" Президента, має статус позафракційного депутата обласної ради та є доволі впізнаваним політиком. Хоча планка очільника області для нього є занизькою, тому імовірно, що його ми ще побачимо і в списках до Парламенту, якщо Порошенко слова таки дотримає і проведе дочасні вибори до Верховної ради України. Незалежно чи погодиться Степан Барна стати головою ОДА чи делегує туди "свою" людину, головне завдання команди Порошенка буде довести тернополянам "не словом, а ділом", що за них варто проголосувати і до Парламенту і до обласної ради, легітимність якої викликатиме все більше і більше питань.
Однак, незалежно від того, хто очолить обласну державну адміністрацію, йому потрібно буде шукати компромісів з поки що діючою обласною радою та новими елітами, яких народила революція гідності. Люди ставитимуть завищені вимоги і вже не дозволять себе одурити, як це зробив друг Порошенка Віктор Ющенко.

P.S. На нашу думку – найвірогідніші перший і особливо третій варіант. І хоча Барна не горить бажанням очолювати область, в якій фактично розвалені дві потенційно потужні галузі – агропромисловий комплекс та туризм, йому доведеться це зробити. Якщо на те буде воля Порошенка і його оточення.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+5 #4 Михненко 30.05.2014 08:30
Барна який поміняв 5 партій самий кращий представник в області.Здав Ющенка Кириленка перекинувся в фронт Змін і непомітно став позапартійним брехунцем.
Що зробив Барна в своєму житі кроми піару вулиці Стіва Джобса в Тернополі! Напевно він поставить пивного барона з файного міста Заставного! Закукурікає область!!
Цитувати
 
 
+2 #3 колега 29.05.2014 23:07
Цитую про:
фу, яка неповага в заголовку, одразу рівень сайту видно!

а як на мене то ТТ якраз і відрізняється креативом в заголовках і аналіткою-прогнозами в статтях, так тримати, за то й читаю ;-)
Цитувати
 
 
+2 #2 обєктивно 29.05.2014 15:30
Степан заслужив, але було б краще після дострокових виборів до ради, в статті слушна думка що свобода покерує і втратить рейтинг остаточно і тоді настане час порошенківців
Цитувати
 
 
-3 #1 про 29.05.2014 14:45
фу, яка неповага в заголовку, одразу рівень сайту видно!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.