Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ТТ писав, Хто в Тернополі отримує гроші від банку, який підозрюють у фінансуванні терористів

І сьогодні стало відомо, що Самооборона пікетуватиме «Сбербанк Росії» у Тернополі

11 червня  о 13.00 у Тернополі відбудеться пікет відділення «Сбербанку Росії», що на вул. Руській (біля Універмагу). Акція відбудеться за участі громадських організацій міста, організатор пікету – Самооборона Майдану Тернопільщини.

На сьогоднішній день Росія є головним фінансовим, інформаційним і людським джерелом тероризму на Сході України. Генеральна прокуратура України уже відкрила кримінальне провадження проти "Сбербанку Росії" за підозрою у фінансуванні сепаратистських акцій в південно-східних регіонах. Проте це не заважає працювати цій структурі в Тернополі.

Самооборона Майдану Тернопільщини має своїм обов’язком зупинити на теренах області процвітання бізнесу, який фінансує вбивць і окупантів. Активісти зберуться не лише висловити свою громадянську позицію, а й висунути конкретні вимоги.

У пікеті візьмуть участь активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Молодого Народного Руху, Товариства Обереги, Молодої Просвіти.

Нагадаємо, в  статях Надал і Заставний вже давно спільно дерибанять Тернопіль і Як два мери Тернополя дерибанили Україну та в інших ТТ описув, як колишній мер Тернополя Роман Заставний і діючий Сергій Надал шляхом хитрих і цинічних оборудок стають власниками елітної нерухомості в місті. Звісно, оформляється все на підставних осіб. Але. Про надмірні апетити в цьому плані двох мерів в політичних і бізнесових колах Тернополя чудово знають.

І навіть жартують з цього приводу, перефразувавши відомий вислів «Поганий той солдат, який не мріє стати генералом» у дотепне «Не розумний той мер Тернополя, який не мріє захопити більше за свого попередника власності громади».

Жарти жартами, але доля правди в цьому таки дійсно є.

Заставний ще не будучи мером, розповідають тернопільські бізнесмени, обвів навколо пальця значну кількість акціонерів кондитерської фабрики і Тернопільської птахофабрики, заволодівши далеко не чесним шляхом майном цих підприємств, при цьому залишивши частину акціонерів ні з чим, так як майно підприємств переоформив одразу на себе і на наближених до своєї персони.

А вже на посаді міського голови Тернополя пана Романа «понесло»

Всі тернополяни, а можливо і мешканці області, пам’ятають таке собі кафе «Космос», яке десятиліттями функціонувало в центрі міста поблизу ЦУМу. Приймало воно відвідувачів, поки не почала добігати до кінця каденція Заставного на посаді мера міста. І о диво – весь перший поверх даного приміщення переходить у власність екс-мера, чи правильніше до його підставних осіб, фактично за безцінь

Як стверджують знаючі люди, цю хитромудру схему він провернув разом зі своїм заступником з економічних питань П.Гринчишиним (при Надалу цю посаду займає Камінський, який є куратором всіх приватизаційних, чи «прихватизаційних» схем, як хто розуміє, а от при Заставному, повторимося, таким куратором був пан Гринчишин – прим.ТТ). А приміщення чималеньке - більше  1000 кв.м. І це самісінький центр міста. На сьогоднішній день частини цього приміщення через ріелтора здаються в оренду по  30-40$ за кв.м., а це орієнтовно 500 000 грн. на місяць.

Але справа навіть не в цих шалених грошах. А справа в тому, кому здаються в оренду приміщення. Можна зрозуміти, що там розміщені піцерія чи італійський магазин.  Але ж добродій Заставний частину приміщення віддав в оренду «Сбербанку Росії "

А це – один з тих банків, який, як заявляють правоохоронці та ЗМІ, здійснює фінансування отих всіх безчинств, що зараз кояться на Україні. Принаймні, в цьому запевняє Генпрокурор Махніцький в статті ГПУ подозревает "Сбербанк России" в финансировании сепаратистов.

І найнеприємніше в цій ситуації – «великий і щирий» націоналіст Надал зі своєю свободівською депутатською більшістю і мерію про це не міг не знати. Адже саме  керівники міста підписують будь-які дозвільні документи на ведення бізнесу в місті. Навіть якщо це банальний кіоск з фруктами-овочами. Не кажучи вже про таку структуру, як «Сбербанк России».

В світлі описанного підозрілим є факт створення підприємства «Ресурс-Лімітед», де засновником виступили від Заставного – його дружина Оксана, а від Надала – той же Пилипчук (керівник скандального підприємства «Максима»). Адже саме ця фірма з порушеннями, про що ми писали неодноразово, і незаконно, (що ми вже довели і про фінал цієї історії напишемо найближчими днями),  купила магазин «Світоч» в колишньому готелі «Україна», при цьому завдавши мільйонних збитків колишнім власникам магазину. Виникає побоювання, що наші горе-демократи затіяли щось більше з тими ж росіянами.

Але повернемося до Романа Йосиповича. Тернополяни певно пам’ятають, що коли почався Євромайдан в Україні, екс-мер Тернополя Заставний позував серед мітингувальників для фотографів, закутавшись в український прапор, що згодом не безкоштовно пропіарили окремі місцеві ЗМІ. Щоправда, згодом, коли мирний Євромайдан почали розганяти пси Януковича, тітушки і беркутівці, "патріота" Заставного у вирі подій вже не спостерігали.

А тому хотілося б в цій ситуації зрозуміти – як так званий демократ і патріот  Заставний співпрацює з російськими окупантами в частині співпраці з банком  «Сбербанком Росії»? І, нажаль, більшість тернополян навіть не розуміють і не знають про таку  фальш свого колишнього мера.

Але Заставний хоча б не свободівець. Він в першу чергу був, є і буде, бізнесменом. І якщо він збагачується за рахунок російського банку, який фінансує тероризм і вбивства українців – це його справа і нехай буде на його совісті.

Та от в голові не вкладається той факт, що вже кілька років влада в області і в Тернополі, а вона цілковито належить свободівцям, які на мітингах і в ЗМІ кричать про свою ненависть до Росії, дає можливість заробляти мільйони російському олігарху!? І не секрет, що ці мільйони, зароблені на тернополянах, згодом трасформуються в кулі російських найманців і терористів.

Звучить майже нереально, чи не так, шановні читачі і тернополяни?

А от ТТ в своїй наступній публікації на цю тему саме цю дикість і доведе…

 

"Тернопільський тиждень"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.