Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На минулій сесії обласної ради депутати прийняли 3 рішення, які стосувалися ремонту доріг області.
Одне з них - перелік робіт, які виконуватимуться за залишки коштів від збору за першу реєстрацію транспортних засобів станом на 1 січня 2014 року.
Відповідно до документів, які роздали депутатам обласної ради, гроші в сумі понад 63,5 тис.грн отримає Тернопільска міська рада за проведений у минулому році ремонт дороги на ... вулиці Мирна в селі Чернилівка Підволочиського району.
Невже в Тернополі з дорогами все так ідеально, що міська рада почала ремонтували їх вже за межами міста? Чи то пан міський голова так хотів вислужитися перед Нардепом Головком, адже Підволочиський район то його виборчий округ?

Чи може це звичайне недбальство свободівських чиновників, які готують проекти рішення обласної ради під чітким керівництвом голови В.Хомінця та керуючого апаратом І.Дулеби?
Як би там не було, але свободівці знову зганьбилися. І винні знову вони самі...

 

Коментарі  

 
0 #1 Аналітик 01.07.2014 09:09
Стаття абсурдна.Пропоную ознайомитися з рішенням сесії Тернопільської обласної від 17 червня 2014 року №1695 яким затверджено зазначений перелік. Крім того попередньо аналогічними документами визначено, що Тернопільська міська рада проводить відповідні ремонти в межах міста. Виникає тільки питання, з яких документів зроблені фото
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.